Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kiralık Villada Tatil Bir Başka

Villa tatili günümüzün en popüler tatil seçenekleri arasında yerini almıştır. Şehirlerin gürültüsünden ve insan kalabalıklığından sıkılan kişilerin tatillerde de otellerin yoğunluğunu istememeleri nedeniyle villalar yeni bir tatil seçeneği olarak ön plana çıkıyor. Yaz, kış fark etmeksizin tatil yapmak isteyen kişilere hizmet veren villalar ile birlikte sizlerde aradığınız tatili güzel bir şekilde yapabilirsiniz. Yoğunluktan sıkılan insanlara göre olan ve hiçbir programa bağlı kalmadan özgürce kendi tatilinizi planlayabildiğiniz olanaklar sunan kiralık villa ile birlikte harika zamanlar geçirmeye hazır mısınız?

Villada tatil yapma deneyimi yaşamadıysanız artık bu trend uygulamadan yararlanma vakti gelmiş demektir. Geniş villa seçenekleri ile herkese uygun bir villamız bulunmaktadır. Ucuz tatil arayanlar tarafından tercih edilen bir tatil türü olan villalarımız şunlardır;

  • Muhafazakâr villa: Dışarıdan yabancı gözlere karşı tamamen kapalı olan bu villa türü ile birlikte son derece rahat edebileceğiniz bir tatil yapacaksınız. Kıskanç eşlere ve dış gözlere karşı tamamen kendinizi güvende hissedeceğiniz bu tatil türü, günümüzün en yaygın konseptini oluşturuyor.
  • Lüks Villa: Tatilde de lüksten vazgeçemeyenler tarafından sürekli olarak tercih edilen bu villalarda pek çok artı yön bulunuyor. Jakuzi, hamam, sauna, buhar odası gibi birbirinden farklı özellikler villadan villaya değişen seçenekler ile sizlere sunuluyor.
  • Ekonomik Villa: Özellikle geniş aile grupları için ideal olan bu villalarda çok kişi kalma gibi seçenekler bulunuyor. Böylelikle hem tatil yaparken hemde eğlenme fırsatı yakalayabilirsiniz.
  • Deniz Manzaralı Villa: Tatil yaparken deniz manzarasından da vazgeçemem diyenlere özel olarak hazırlanmış bu villalarımız ile merhaba diyoruz. Dilerseniz kahvenizi deniz manzarasına karşı yudumlayın, dilerseniz de havuzunuzda meyve suyunuzu deniz manzarasına karşı için. Tüm seçenekler ile aradığınızdan daha fazlasını bulacağınıza eminiz.

Elbette bu villaların yanında balayı villası da bulunmakta ve yeni evlenen çiftlere özel olarak hazırlanan bir konsept ile sizlere hoş geldin demektedir. Dilerseniz özel havuzlu villa seçenekleri ile de aradığınız tatile kısa sürede kavuşabilir ve bu işin tadına şimdiden varabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!