Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Aile ile keyifli tatil

Kim sevmez ki tatil yapmayı. Tüm yıl bunun için çalışır planlar yapılır. Elbette tatil yaparken sevdiklerimizle vakit geçirmek, onlarla eğlenmek isteriz. Belki sevgiliniz, belki arkadaşlarınız, belki aileniz. Bazıları ailesi ile daha vakit geçirip, tatil planlamalarını da birlikte yapar. Ailecek keyifli bir tatil kulağa sizce çok hoş gelmiyor mu? Ancak konaklama anlamında bazen sıkıntı yaşanabiliyor ailecek çıkılan tatillerde. Ayrı ayrı odalardan ziyade, tüm tatil boyunca insanlar kendi evindeki rahatlık ve konforu bulmak ister. Bundan dolayı villa konaklamalı tatiller özellikle ailecek tatile çıkacaklar için çok iyi bir alternatif oluyor. Ev konforu, ev rahatlığı, aile olmanın bütünleyici etkisi tatilde de sürsün isteyenler için villa konaklamaları ilk tercihiniz olmalı.

Çekirdek ya da geniş aileler için oda sayısı değişen villalarda, güneşlenme alanları havuzu ve elbette manzarasıyla tamamlayıcı bir keyif deneyimliyor ailecek tatile çıkanlar. Birlikte yapılan planlar, geziler, yemekler. Aile olmanın ayrıcalığı tatilde de yaşansın diye planlar ve hazırlıklar yapılır. Şöyle bir düşünün, en güzel yerleri ailenizle keşfetmeniz, en güzel anlarınıza şahitlik eden ölümsüz fotoğraflar, anılar. Aile olmanın güzelliği, her anlamda insanı mutlu eden en büyük ayrıcalık.

Ailecek tatil yapacağınız yerleri özellikle iyi seçmenizi tavsiye ederiz. Hem tatil yapacağınız bölge hem de konaklama seçenekleri olarak ince eleyip sık dokumanızda yarar var. Herkesin kendi zevkine göre bir şeyler bulabileceği, herkesin tatilden keyif alacağı alternatifler göz önünde bulundurulmalı. Yoksa tatil dönüşü hüsrana uğrayabilirsiniz. Hem kendiniz hem çocuklarınız da keyif alsın diye, eğer ailecek tatile çıkıyorsanız birkaç ay önce araştırma yapıp planlarınızı oluşturmanızda yarar var. Tatil sadece yeni yerler görmek değil, keyif almak, mutlu olmak ve eğlenmektir. Siz iyi bir tatil geçirin diye çoğu firma kıştan hazırlıklarını yapmaya başlıyor. Size düşen ailenize en uygun tatili belirleyip, konaklama seçeneklerini de gözden geçirmeniz. Herkese iyi tatiller dileriz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!