Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Balayı İçin Muhafazakar Villalar

İslami yaşam tarzını benimseyen ve yeni evli çiftler için oldukça yeni trendlerden olan muhafazakar villalar, ibadetinizi yapmanız için özel olarak tasarlanmıştır. Bu mekânlarda hem stresinizi atabilir hem de ailenize ayıramadığınız zamanı ayırabilirsiniz. Herkesi düşünen bir anlayışla inşa edilen yapılar, tatil kavramını sadece denize girmek olarak düşünenler için yeni bir bakış açısı sunuyor.

Dünyanın en güzel evlerini içerisinde barındıran ülkemizin en güzel tatil beldeleri, mükemmel bir uyum için sizi bekliyor. Gözlerden ve karmaşadan uzak, muhteşem manzarasıyla otellere meydan okuyan yegâne yapılardır. Huzurlu aile yaşantınızı katlayacak olan kiralık villa seçenekleri, güne kuş cıvıltılarıyla uyanmanızı sağlayacaktır. Sayısız dekorasyonu ile kendisine çeken bu yapılarda yok yok. Teknolojik ev eşyalarından modern ve işlevsel mobilyalara kadar aradığınız her şey yanı başınızda. Bir yıldır beklediğiniz tatil fırsatı bu yıl oldukça zevkli geçecek ve bir sonraki yıl için adresinizi değiştirecektir.

Kişiye Özel Villalar

 Korunaklı villalar da en çok merak edilen sorulardan birisi de kaç kişi kalınacağıdır. Yaklaşık 4-15 kişi arasında değişen konaklama kapasiteleriyle diğer birçok tatil türüne göre avantajlıdır. Daha kendine has ve ufak bir ev istiyorsanız, minimal tasarımlara göz atabilirsiniz. Kalabalık aileler veya birden fazla aile için ideal olan iki katlı ve üç katlı villalar ise estetik mimarisiyle büyülüyor.

 Tabi ki villaların hepsi size özel tahsis edildiği için sizden başka misafirlerle karşılaşmanız mümkün değil. Mahremiyete önem veren bu yapılar, gizliliğinizi korumak için standartların üzerinde bir hizmet veriyor. Üst düzey güvenlik önlemlerinin yanı sıra bahçenin ve havuzun görünmemesi için kapatılmasıyla tam anlamıyla sizi düşünüyor. Karmaşadan uzaklaşarak, kendi ruhunuzu dinlemenize yardımcı olan tüm villaları web sitemizden inceleyebilirsiniz.

İstediğiniz Manzaraya Uygun Villalar

Her bir kiralık villa farklı bir mekânda yer aldığı için farklı manzaralara ev sahipliği yapıyor. Deniz manzarası, denize sıfır, doğa manzarası, dağ manzarası ve orman manzarasıyla ihtiyacınıza uygun bir villayı bulabilirsiniz. Sezon boyunca güneş alan evler aynı zamanda ferah yapısıyla içinizin kararmasını önlüyor. Bazı yapıların iç,n dekorasyonunda kullanılan bir duvarın komple camla kaplanması, manzarayı evinizin içinden de izlenmesine izin veriyor. Çocuklar ve evcil hayvanlar için de geniş yelpazeye sahip olduğu için hiç kimseyi üzmeyen alternatifler mevcuttur. Evin boyutu, oda sayısı ve kalacağınız gün sayısını arama bölümünden sıralayabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!