Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Balayı Tatiliniz için Farklı Bir Alternatif : Kalkan Balayı Villaları

Balayı, çiftlerin düğün ve öncesinde yaşadıkları stresi üstlerinden atmaları ve baş başa romantik anlar geçirmeleri adına en güzel fırsattır. Ancak iyi düşünülerek planlanmamış bir balayı tatili her şeyi berbat edebilir. Yine balayının en önemli unsuru huzurlu ve sakin ortamlardır. Fakat bu ortamı otellerde, binlerce insanın konakladığı ortamda bulmak oldukça zordur. Oysa Kalkan kiralık villa seçenekleri, yeni evli çiftlere hayat boyu unutamayacakları romantik bir tatil imkânı sunmaktadır. Bu doğrultuda her anı size ait olacak bir balayı tatili hayal ediyorsanız yapmanız gereken tek şey, arkanıza yaslanmak ve balayı villası alternatiflerini incelemektir.

Balayı Villasında Romantik ve Unutulmaz Bir Balayı Deneyimi

Balayı tatili, yeni evli bireylerin tüm hayatları boyunca yaşayabilecekleri en güzel ve özel anlardan birisidir. Kalkan kiralık villa alternatifleri ise çiftlere balayı tatilleri sırasında gözlerden uzak ve baş başa vakit geçirme imkânı sunmaktadır. Yine balayı tatili için villa kiralama yerine otelde konaklamayı tercih eden çiftlerin birlikte özel dakikalar yaşayabilecekleri tek mekân odalarıdır. Oysa villalar, yeni evli çiftlerin ihtiyaçlarına cevap verecek sayıda oda, banyo ve tuvalet barındırmaktadır. Bu doğrultuda çiftler, tamamen kendileri için tahsis edilmiş olan villalarında romantik ve gözlerden uzak vakit geçirebilirler.

Kalkan kiralık villa alternatiflerinin balayı çiftleri için sunduğu lüks kiralık yazlıklar içerisinde havuz da yer almaktadır. Bu havuzların birçoğu korunaklı özelliktedir. Yani yüksek çevre duvarları sayesinde villanın bahçesi ve havuzu dışarıdan görünmez. Üstelik muhafazakâr villa olarak da adlandırılan bu villaların ısıtmalı havuzlu seçenekleri de mevcuttur. Isıtmalı havuzlar, balayını kış aylarında yapmak isteyen yeni evli çiftlerin soğuk kış günlerinde dahi baş başa havuz keyfi yapmalarına imkân tanımaktadır.

Tüm bunların yanı sıra ülkemizin tatil cenneti Kaş’a bağlı olan Kalkan; doğası, masmavi denizi, dünyaca ünlü plajları ve tarihi mekânlara yakınlığı ile balayı tatili için ideal bir merkezdir. Siz de Kalkan balayı villası seçenekleri arasından bütçenize ve zevklerinize uygun bir seçim yapabilir, dilediğiniz zaman villanıza yakın konumda yer alan eşsiz doğal ve tarihi güzellikleri keşfe çıkabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!