Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Deniz Manzaralı Kiralık Balayı Villaları

Uzuunn bir hazırlık süreci… A’dan Z’ye yapılan planlar… Kusursuz bir organizasyon için yapılan görüşmeler… Sonu gelmeyen alışverişler… Ve rüya gibi bir düğün…

Okurken bile yorulduğumuz bunca detay, düğün hazırlığı yapan çiftleri çok daha yorup strese sokuyor. Uzun süren düğün hazırlıkları ve düğün sonunda, bolca dinlenmeli keyifli bir dinlenmeyi fazlasıyla hak ediyor yeni evli çiftler. Balayı tatili de en az düğün kadar kusursuz ve unutulmaz olmalı. Yeni evli çiftler düşünülerek, değişik konseptlerle hazırlanmış birçok konaklama ve tatil alternatifleri mevcut. Pansiyonlar, yıldızlı oteller balayı odası adı altında değişik stillerde hazırlanmış odalarıyla çiftlere hizmet vermekte. Balayı da, tatil de, konaklama da öncelik göz ardı edilmeksiniz zevk ilk olarak zevk ön planda tutulur. Zevke en uygun tasarlanmış oda ya da otellerde balayı geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak tatillerin gözde konaklama alternatiflerinden kiralık villalar, balayı konseptli evleriyle siz yeni evli çiftlere unutulmaz bir balayı tatili sunmak için eksiksiz bir şekilde hazırlanmış durumda.

Uzun süren düğün hazırlıklarının yorgunluğunu atmanız, evli olarak çıkacağınız bu ilk tatilinizden keyifle ayrılmanız için, balayı villaları en şık ve eksiksiz keyif anlayışıyla sizleri bekliyor. Balayınızda hem tatil yapıp, hem de bolca dinlenmek ise önceliğiniz, deniz manzaralı kiralık balayı villaları tam size göre. Balayı villaların da kendi içinde değişik alternatifleri elbette mevcut. Size en uygun olan balayı villasını kiralayabilmeniz için, korunaklı balayı villalarından, lüks balayı villalarına, doğa manzaralı balayı villalarından açık ve kapalı havuzlu balayı villalarına kadar pek çok alternatif mevcut. Ancak suyun ve mavinin dinlendirici özellikleri göz önünde bulundurulursa, düğün hazırlıklarının yormuş olduğu çiftler, deniz manzaralı balayı villalarında unutulmayacak bir balayı geçireceklerdir. Bolca dinlenebilecek ve mavinin huzuruyla ruhların rahatlayacağı bir balayı tatilini kim istemez ki? Kiralık balayı villalarının, her bütçeye göre özellikleri de mevcut. Dilerseniz hamamlı, saunalı, jakuzili, ısıtmalı havuzlu gibi pek çok imkanını bir arada sunulduğu kiralık balayı villalarını tercih edebilir, dilerseniz de daha uygun bütçeli balayı villalarında önünüzde uzanan engin denizin ve havuzun keyfini özgürce yaşayabilirsiniz.

Eşinizle baş başa keyif dolu manzaralı ve konforlu balayı tatili için erken rezervasyon imkanlarından yararlanıp, size en uygun balayı villasını kiralamanız mümkün. Evinizin size ait bahçesinde havuz başında denize nazır romantik akşam yemekleri yiyebilir, sabahları kış seslerinin size eşlik edeceği nefis kahvaltılarla güne başlayabilirsiniz. Size en uygun kiralık balayı villaları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!