Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Doğru tatil planlaması nasıl yapılır ?

Tatil yapmayı kim sevmez ki? Herkesin merak edip görmek istediği yerler vardır. Tüm sene bunu düşünür, tatil için hazırlıklar yapar, plan hazırlanmaya çalışılır. Kolay gibi gelir ancak büyür de büyür o planı yapmak. Bazen tam içine siner insanın bazen soru işaretleri cirit atar kafasının içinde. “Acaba doğru bir planlama mı?”, “ acaba umduğumu bulabilecek miyim?”, “her şeyi eksiksiz yaptığıma emin miyim?” ve bu sorular elbette çoğaltılabilir. Tatile çıkacak herkeste hemen hemen aynı stres yaşanır. Eğer gideceğiniz destinasyona daha önce gitmemişseniz hele stres daha da artar. Yeni bir yer yeni planlamalar yeni araştırmalar. Kolay değil elbette, tüm sene çalış para biriktir ancak yanlış tatil planlaması yüzünden tatiliniz mahvolsun. Tam bir darbe olmaz mı sizin için de? Tüm bu sorunları düşünmeden hazırlanmış bir tatil planıyla tatile çıkıp, tatil sonuna kadar sınırsız keyif alabilirsiniz.

Doğru bir tatil planlaması yapabilmeniz için ilk etapta tatil yapmak istediğiniz yere karar vermeniz gerekir. Bölge kararsızlığı tatilinize sıkıntı yaratmaktan başka bir işe yaramaz çünkü. Bir bölgeyi tatil için tercih ediyor olmanız, doğru bir karar verip planlama yapmanız anlamına gelmiyor. Karar verirken tatil yapacağınız iyice araştırmanızda yarar var. Araştırmak aynı zamanda o yeri iyice öğrenmek, etrafındaki alanları da keşfe çıkmak demektir. Böylece ana bölgeniz dışında da yeni yerler görüp, tatilinizi daha güzel bir hale getirebilirsiniz. Onun dışında kalacağınız yer de tatil planlamanızda asla atlamamanız gereken bir konu. Hatta belki de en önemlisi. Otel konaklaması mı pansiyon konaklaması mı tercihiniz ya da son yılların en fazla tercih edilen konaklama şekli villa konaklaması mı? Gideceğiniz yer, yazın fazlasıyla yerli ve yabancı turist ağırlıyorsa, tatile çıkmadan aylar öncesinde arayıp rezervasyon mutlaka yaptırmanız gerekir. Aksi halde ciddi bir konaklama sıkıntısı yaşayabilirsiniz.

Zevk ve tercihiniz tatil aynı zamanda konaklama isteğinizi şekillendirecek en önemli özellikler. Şunu da unutmamanız gerekir tatile çıkmadan. Tatil süresince aynı bölgede mi kalıp konaklayacak yoksa alternatif yerleri de gezerken kalma ihtiyacı hissedebilir misiniz? Buna göre gideceğiniz ekstra yerlerin de müsaitlik durumunu kontrol etmeniz gerekecektir. İstemediğiniz durumlarla karşılaşmamak için tatile çıkmadan aylar öncesinde nereye gitmek istediğinize karar verip, etrafındaki yerleri de araştırarak konaklayacağınız yere kadar net olmanız gerekir. Bavul hazırlarken de dikkat etmeniz gerekir aynı zamanda. Tatil için gereksiz ve ihtiyaç duymayacağınız eşyalarınızı lütfen valizinize koymayın, zira tatilde başka şeyler de görüp beğenip almak isteyebilirsiniz.

Herkese eksiksiz yapılmış, a’dan z’ye tüm detaylarıyla hazırlanmış tatil planlamaları dileriz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!