Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Ekonomik Villa Seçenekleri

Günümüzde birçok tatil türü bulunmaktadır. Lakin insanların aklındaki en büyük soru ekonomik olup olmamasıdır. Oteller kaliteli hizmet veren seçeneklerden olsa da ekonomik olarak herkese hitap etmez. Fakat sayıları giderek artan ekonomik villalar, insanlara da cazip gelmektedir. En kaliteli villalar otellere yakın fiyatlarda olsa bile sunduğu imkânlar bakımından daha çok tercih edilmektedir. Özellikle kabalıktan ve gürültüden uzak olması en tercih edilebilir seçenekler haline getiriyor. Ayrıca Türkiye’nin cennet köşelerinde bulunması yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olmasını sağlıyor.

Fethiye, Didim, Dalaman, Kalkan, İslamlar ve Üzümlü gibi en kaliteli mekânlardaki villalar, muhteşem manzarasıyla ziyaretçilerini büyülüyor. Günümüzde lüks olmaktan çıkarak bir ihtiyaç haline gelen tatil, vücudunun yenilenmesine ve yeni iş sezonunda daha verimli çalışabilmekte yardımcı oluyor. Otellerin dört duvar arasına sıkışmak yerine özgürce hareket edebileceğiniz kiralık villa seçenekleri, yapabileceklerinizin sayısını artırıyor. Yüzlerce insanla ortak kullanım alanlarını paylaşmak herkes için tercih edilebilir seçeneklerden olmuyor. Siz de bütçenize uygun villalarda tatil yaparak, unutulmazı yaşamak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Mutlu Bir Tatil İçin İlk Adım

Havuzda yüzmek, denizde yüzemeyenler için oldukça iyi bir alternatiftir. Lüks kiralık yazlıklar, en kaliteli ve berrak havuzlar için yeniden tasarlanmıştır. Otellerde tek bir havuzda onlarca kişi olabilirken villalarda sadece siz ve aileniz için tertemiz bir havuza sahip olabilirsiniz. Ayrıca havuzdan çıktıktan sonra hemen yanı başınızdaki şezlong ve şemsiyelerle güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Herhangi bir giriş, çıkış saati olmadan kendi evinizin konforunda kiralama süreniz boyunca özgürlüğü yaşayabilirsiniz.

Ayrıca kiralık villa seçeneklerinin bulunduğu mekânlarda her gün farklı bir aktivite sizi bekliyor olacaktır. Tekne turları, dalış sporları, safari keyfi, yamaç paraşütü ve doğa gezileriyle daha önce tanık olmadığınız şeyleri yaşayabilirsiniz. Günübirlik etkinliklerin yanı sıra rehberler eşliğinde bölgenin tarihi ve turistik alanlarını gezebilirsiniz. Villanıza kendi aracınızla geliyorsanız, otoparklı seçenekleri inceleyebilirsiniz. Ayrıca merkezi konumdaki villalar ile AVM, hastane, duraklar ve diğer alanlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Her şeyden uzak bir tatil için daha iç bölgelerdeki yerleri tercih edebilirsiniz.

Adalara yakın konumda bulunan mekânlarda gemilerle bu adaları ziyaret edebilirsiniz. Burada bazı zamanlarda konaklama imkânı da bulunmaktadır. Mavi yolculuklara çıkabileceğiniz tekne turlarında eğlenceli danslara katılabilir, lezzetli yiyecekler yiyebilir ve çeşitli rotaları takip edebilirsiniz. Kısacası kiralık villa ile sadece bir tatil değil aynı zamanda sayısız imkânlardan faydalanabileceğiniz bir özgürlüğü yaşayabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!