Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Erken Rezervasyon

Erken rezervasyon nedir diye kısaca açıklamak gerekirse; uygun fiyata ve istenilen yerde tatil yapabilmek için her yılın Aralık ayından başlayarak Nisan ayına kadar devam eden indirim günleri olarak bilinir. Erken rezervasyon fırsatı, tatilciler için cazip indirim olanakları sunarak tatile çıkmadan aylar öncesinden kişilerin tatil parasını ödemeleri esasına dayanır. Yazın çıkılacak tatilin ödemesi aylar öncesinden yapıldığı için de, işletmeciler tatilciler için ciddi indirimler sunmuş oluyor. Erken rezervasyonun en önemli avantajları arasında da hem sunmuş olduğu ödeme kolaylığı hem de indirimleridir. Genel olarak %40 oranı civarında yapılan indirimler, bazı işletmelerde değişiklik göstermektedir. 

Tatil yapacağınız tarihi belirlediyseniz, vakit kaybetmeden erken rezervasyondan yararlanabilmek için araştırmalara başlayabilirsiniz. Zira erken rezervasyonda tabiri caizse ne kadar erken rezervasyon yaptırırsanız tatil için ödeyeceğiniz tutar da daha az olacaktır. Türkiye’nin tatil köşeleri Ege ve Akdeniz bölgelerindeki otellerde erken rezervasyon çok daha fazla işinize yarayacaktır. Eğer kültür gezisi odaklı bir tatilse hayalini kurduğunuz, erken rezervasyon yaptırmanıza pek de gerek kalmayabilir. Ödemenizi tatile çıkmadan aylar öncesinden yapacağınız için, konaklamak ve tatil geçirmek isteyeceğiniz oteli iyice araştırıp tercihlerinizi ona göre yapmalısınız. Sırf indirim oranları çok daha yüksek diye, oteli yeteri kadar araştırmazsanız tatilinizden keyif alamayıp hüsran yaşayabilirsiniz. Ödemesini de önceden yaptığınız için de mecbur belirlemiş olduğunuz otelde konaklamak durumunda kalabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken diğer bir husus da, erken rezervasyon yapmak istediğiniz aracı firmanın güvenilir olması. Son yıllarda artan erken rezervasyon fırsatları, beraberinde pek çok dolandırıcıyı da beraberinde getirdi. Bundan dolayı yıllardır sektörde olan güvenilir bir acenteyi tercih etmeniz çok önemli. 

Erken rezervasyon ile tatile çıkmadan indirimli ve kampanyalı ödeme kolaylıkları ile ödemenizi tamamlayabilir, tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!