Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Farklı Mimari Özelliklerde Kiralık Villalar

Kiralık villalar Ege ve Akdeniz’in en güzel mekânlarına konumlandırılmış olup estetik özellikleriyle dikkat çekmektedir.  Dış görünüşe önem verenler için sayısız seçenekleri inceleyerek, zevkinize uygun bir villa bulmak oldukça kolay. İster sahil kentlerine yakın isterseniz de orman ve doğayla iç içe bir mekân seçerek, farklı güzellikleri tadabilirsiniz.

İyi bir tatilin koşulu, huzur ve sakinlik olduğu için korunaklı villalar bunu fazlasıyla karşılıyor. Kalabalıktan uzak sadece villa komşularınızın bulunduğu ve kapalı havuza sahip villalar, gizliliğinize önem veriyor. Böylelikle yaz tatilinizi ailenizle veya arkadaşlarınızla geçirmek için mükemmel adreslerden oluyor. Tabi ki sadece yaz mevsimi değil dört mevsim farklı tatil imkânları sunmaktadır.

Örneğin kış mevsiminde iş temposundan yorulanlar veya özel sebeplerden canı sıkılanlar günübirlik tercih ederek, enerjilerini yenileyebilirler.  Kapalı havuz ve bahçe sistemlerinin de bulunduğu yapılar, bu sayede kış tatili içinde bulunmaz fırsatlardan biri oluyor. Ayrıca eşya bakımından sorun yaşatmayan villalar da mutfak araç, gereçlerinden yeni mobilyalara kadar her şey bulunmaktadır.

Modern Entegre Sistemler 

Korunaklı villalar, modern mutfak sistemiyle kendi yemeklerinizi kolaylıkla yapmanıza imkân sunuyor. Bunun yanında villada bulunan sınırsız internet, yarım kalan veya acil yapılması gereken işlerinizde yardımcı oluyor. İşin yanı sıra sosyal medya veya internette sörf etmek için yüksek hızlı interneti kullanabilirsiniz. Bazı villalarda bulunan jakuzi, hamam, sauna ve tuz odası ise vücudunuzun arınmasını sağlayan entegre özellilerdendir. Bunlar özellikle yeni iş sezonuna başlarken daha enerjik olmanızı sağlayacaktır. Böylelikle daha verimli çalışmanıza yardımcı olarak, dolaylı yoldan kazancınızı artıracaktır.

 Dışarıda gezmekten yorulanlar içinse ev içinde bulunan bilardo salonu ve tenis masası gibi oyun alanları vazgeçilmezleri olacaktır. Ayrıca villaya göre değişiklik gösteren sinema salonu özelliği veya geniş ekranlı televizyon ile sinema kalitesini ayağınıza getirebilirsiniz. İster romantik anlar isterseniz de huzurlu anları yaşayabileceğiniz tüm imkânlar lüks kiralık yazlıklar ile karşınızda.

Rahatsız edici bakışlar olmadan ve kimseyle kişisel zevklerinizi paylaşmadan bir tatil yapmak, ailecek mutluluğun yadsınamaz özellilerindendir. Hiçbir ek masrafı bulunmayan evlerde elektrik, su, ısınma ve internet gibi imkânlar, genel ücrete dâhildir. Oldukça uygun imkânlara da villa kiralama hizmeti bulunduğu için 7’den 70’e kaliteli bir tatil yapmak artık hayal değil. Villa seçeneklerine göz atmak için web sitemizi inceleyebilir ve fikir edinmek için bizi arayabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!