Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Günlük Kiralık Villa

Gelişen yeni trendler tatil anlayışını bütünden değiştiriyor çoğu zaman. Kah deniz turizmini tercih edip kah kültür tatilleriyle farklı bir dinlenme moduna geçilebiliyor. Alternatiflerin çoğalması, tatilde konaklama tercihlerini de aynı oranda değiştirebiliyor. İster değişen çalışma şartları, ister yaşam kalitesi. Durum her ne olursa olsun herkes tatilinde rahatça kafa dinlemek, bolca dinlenmek, fazlasıyla rahat etmek ister. Hele de tatilinizin ömrü kısa sürecekse çok daha fazla dinlenme odaklı bir konaklama tercih edilir. Hafta sonu için bir tatil planlıyor ve tercihiz fazlasıyla dinlenmekse, günlük kiralık villalar tam ihtiyacınıza cevap verecek nitelikte bir konaklama alternatifi olacaktır. Hafta sonu tatilleri, bayram tatilleri, resmi tatiller ya da iş seyahatleri gibi süresinin yaz tatiline nazaran çok daha kısa olan tatil günlerinde, günlük kiralık villalar ihtiyacınıza cevap verecek türden bir seçenek olacaktır. Günlük kiralık villaların özellikleri, kısa tatillerde otel ya da pansiyon gibi belirli koşullar ya da kısıtlamalar olmadan kendi evinizdeki gibi rahat edebilmenizi sağlamalarıdır. İster bireysel ister ailecek çıkılacak bir tatil olsun, villa kiralamak hem maddi hem de manevi anlamda sizi ve ailenizi çok daha fazla tatmin edecektir. İçerisinde ihtiyaç duyabileceğiniz tüm eşya ve mobilyaların bulunduğu kiralık villaları zevkiniz doğrultusunda tercih edebilir, rahatça konaklayabilirsiniz. Otele ya da pansiyona nazaran çok daha fazla konfor sunan kiralık villaların en önemli özellikleri, her bütçe ve zevke hitap edebiliyor olmaları. Özellikle Kalkan kiralık villalar bakımından ülkenin en zengin turistik bölgelerinden olup, tatil tercihiniz ve isteklerinize en kolay cevap bulabileceğiniz villalar ile zengin bir bölge. Uygun tatil denilince akla ilk gelen konaklama seçeneklerinden biri günlük kiralık villalardır. Tatiliniz kısa ve doyasıya dinlenip enerji depolayarak tatilinizi sonlandırmak istiyorsanız, özel havuzlu kiralık villaları tercih edebilir ya da içinde saunası olan villalarda gönlünüzce keyif çatabilirsiniz. Tercih sizin.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!