Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Günümüzün Popüler Tatili – Kiralık Villa

Farklı konsepti ile ilgi çeken villalar aynı zamanda şehirlerin gürültüsünden ve yoğunluğundan sıkılan insanlara da sessizlik ve sakinlik vaat ediyor. Bir evde aradığınız tüm özelliklere sahip olan villalar aynı zamanda konforunuz için ekstra pek çok özellik barındırıyor. Klima, deniz manzarası, havuz gibi ekstra bir tatilde arayacağınız her şeye sahipler. Kiralık villa yeni bir tatil fırsatı şeklinde karşınızda bulunuyor.

Lüks döşemesi, ulaşım kolaylığı, sessizlik ve sakinlik ile gözlerden uzakta bir tatil konsepti sunan villa tatili, uygun tatil yaşamak isteyen müşterilerine de hitap edebilmektedir. Özellikle kalabalık gruplar halinde yapılan tatillerde ekstra bir ücret istemeyen ve villanın parasını bölüşerek ödeyebileceğiniz bir tatil olanağı sunan villalar bu sayede oldukça ekonomik gözükmektedir.

Villada Keyifli Anlar Yaşayın

Bir tatilde aradığınız geç uyanma, geç yatma ve her anın tadını çıkarma gibi pek çok şeyi villada bulabilirsiniz. Otellerin sıkıcı programlarından kurtulmak artık çok kolaydır. Dilerseniz yakınlardaki restoranlardan sipariş verebilir, dilerseniz de yemeğinizi dışarıda yiyebilirsiniz. Aradığınız özgürlüğün artık ayaklarınıza geldiği bu noktada ucuz tatil yapmanın keyfini sürebilirsiniz.

Villalarımız farklı konseptler ile de sizlere hizmet vermektedir. Muhafazakâr villa seçenekleri ile gözlerden uzakta harika zamanlar geçirebilirsiniz. Ege ve Akdeniz’in en önemli yerlerine konumlanmış ve görsel olarak harika bir ziyafet sunan villalarımızda yeşil ile maviyi bir arada bulabilirsiniz. Villa konusunda her türlü olanağa sahip olmak istiyorsanız eğer doğru yerdesiniz demektir. Bir villa pek çok özelliği ile ön plana çıkabilir.

  • Evinizdeki konforu ve rahatı size sunması,
  • Sadece tatile çıktığınız kişiler ile muhatap olma,
  • Canınızı sıkacak bir kalabalık olmaması,
  • Kendinize özel havuz, bahçe, barbekü ve daha fazlası,
  • Deniz ve orman manzarası,
  • Gürültüden uzakta sessiz ve sakin bir atmosfer sunması,

Bu özelliklerin başlıcaları arasındadır. Yeni evlenen çiftlere özel balayı villası konseptimizinde olduğunu ve böylelikle eşinizle baş başa harika vakitler geçirme fırsatına oldukça ekonomik şartlarda sahip olabileceğinizi de hatırlatmak isteriz. Daha fazla seçenek için size özel hazırladığımız kategorilere göz atabilirsiniz.

 

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!