Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Gürültüden Uzak Tatil Fırsatı

Deniz olsunda nasıl olursa olsun diyerek bir tatil planlamak, çoğu zaman hüzünle sonuçlanabiliyor. Öncelikle tatilin deniz, kum ve güneş üçlüsünden oluşmadığını belirtmemiz gerekiyor. Kaliteli bir tatil aynı zamanda huzur ve sakinliği de verebilmelidir. Farklı alternatif eğlence seçenekleriyle denizden sıkılanlara imkanlar sunabilmelidir. Geçmişte tatil yapmak standart olsa da günümüzde kiralık villa seçenekleri, geniş bir yelpaze sunuyor.

Havuzlu-havuzsuz ve bahçeli-bahçesiz villalar, farklı bütçelere hitap edebiliyor. İnternet, beyaz eşya, mobilya, dolap ve mutfak araç gereçlerine kadar birçok ev eşyası tertemiz olarak sizi bekliyor. Sürekli kendini yenileyen tatil anlayışlarından biri olduğu için her sezon ek özellikler eklenmektedir. Helal villa olarak nitelendirilen muhafazakar villalar ise normal villalardan pek bir farkı yok. Sadece havuz ve bahçenin çit, branda ve duvar ile kapatılarak, gözlerden uzak hale getirildiği bir çeşittir. Ayrıca doğal bir korunak istiyorsanız, ağaçlarla çevrili villaları tercih edebilirsiniz. Böylelikle doğanın içinde tertemiz havasıyla her gün yorgunluğunuzu atarak enerjinizi yenileyebilirsiniz.

Sende Hemen Villa Kirala!

 Birden fazla odası ile kalabalık ailelerin tercihi olan muhafazakar villalar, kalabalık arkadaş grupları için de oldukça ideal. Yoğun iş hayatından sıkıldığınız anlarda çantanızı sırtlayarak, günübirlik tatil fırsatı yakalayabilirsiniz. Yaz, kış fark etmeksizin dört mevsim konaklayabileceğiniz yapılar, ısıtma sistemleri sayesinde soğuğu içeriye almıyor. Kiralama süresi ise size kalmış. Günlük, haftalık veya aylık kiralamalar ile huzuru bulabileceğiniz süreyi kendiniz belirleyebilirsiniz. Süre ne kadar uzarsa fiyatların daha uygun olduğunu da söylememiz gerekiyor. Ayrıca çocuğu olanlar içinse çocuk havuzları, onların güzel vakit geçirmesini de sağlıyor.

 Hatta çocukların da iyi vakit geçirerek eğlenmesi sayesinde, yeni okul sezonunda derslerinde daha başarılı olabiliyorlar. Hiçbir ek masraf yaratmayan kiralık villa seçeneklerinde elektrik, su, ısınma, internet ve diğer giderler fiyatlara dahil olarak sunuluyor. Kısacası kaliteli bir tatil için kafanızda soru işareti kalmıyor. Birçok plaja sahip Antalya, İzmir ve Muğla gibi kentlerde her gün bir başka keşif için yola çıkabilirsiniz. Tekne turları, turistik geziler ve ekstrem sporlar ile tatilinizi çeşitlendirebilirsiniz. Yöreye has özel lezzetlerin tadına bakabilir ya da hediyelik dükkanlardan özel hediyeleri sevdiklerinize alabilirsiniz. Bunun için seçeceğiniz villayı ve konumunu inceleyerek, neler yapabilecekleriniz hakkında bilgi edinmelisiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!