Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Harika Bir Tatil Geçirmenin Yolları

Tatil, insanların biraz olsun kafa dinlemek istedikleri ve tüm yılın yorgunluğunu atmak için çaba gösterdikleri zaman dilimlerini bünyesinde barındırır. Bu zamanlarda insanlar her şeyin mükemmel olmasını ister ve ona göre hayaller kurar. Ayaklarını şezlonga uzatmış ve ailesiyle birlikte sessiz, sakin bir ortamda tatil geçirirken kendinizi hiç düşünmediğinizi söylemeyin. Peki, bu huzuru artık tıklım tıklım olan otellerde bulamayacağınızı da biliyorsunuz o zaman. O nedenle günümüzün popülaritesini giderek artıran kiralık villa ile tatil yapmak artık herkesin hayalini süslemektedir.

Tatillerinin kusursuz geçmesini hayal eden insanlar, sezon açılmadan önce erken rezervasyon olanaklarından yararlanmak için büyük bir araştırmaya başlarlar. Ancak sizleri hiç yormadan karar vermenizi sağlayacağımız tatil seçeneklerinden bir tanesi olan villa tatili ile aradığınızdan fazlasını bulacaksınız. Sahibinden kiralık gibi pek çok konuda üst düzey hizmetleri veren firmamızın geniş villa yelpazesinden yararlanabilirsiniz.

Tatili Mükemmelleştiren Her Şey Villadan Geçer

Bir tatilin mükemmel geçmesi için 2 tane unsur ön plana çıkıyor. Bunlar;

  • Sakinlik ve huzur yani insanlardan uzakta olmak
  • Özgürce hareket edebilmek

Bu unsurların sağlandığı yer ise elbette ki villalardır. Çok farklı seçeneklerle müşterilerine hizmet veren ve onları bekleyen villalar, muhafazakâr villa gibi seçenekler ile de ön plana çıkıyor. Gözlerden ve seslerden uzakta huzurlu bir tatil geçirmek istemez misiniz? Özel havuzlu, jakuzili, saunalı ve buhar odalı villalarımız ile birlikte tatilinizden keyif alacağınızı biliyoruz. Özellikle insanlardan uzakta bir tatil geçirerek doğabilecek olumsuzluklara karşı en başta tedbirinizi alabilirsiniz. Sadece sizin seçtiğiniz kişilerle birlikte güzel bir tatil deneyimi yaşamak senede bir defa gelen bu günlerden keyif almanızı sağlayacaktır.

Yeni evlenen çiftlere özel olarak hazırlanmış olan balayı villası da oldukça popüler hizmetlerimizden bir tanesidir. Düğünün yorgunluğunu atmak için insanlar tarafından seçilen bu villalar ile birlikte arzuladığınız türde bir tatil fırsatı yakalayabilirsiniz. Balayı villaları eşinizle güzel ve romantik dakikalar geçirebileceğiniz ve sesten, gürültüden uzakta bir tatil anlayışı içerisine giren çiftlere özel olarak sunulan hizmetlerimizin başında gelir.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!