Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Huzurlu Tatil Garantisi

Üzüntü, stres ve yorgunluk içinde boğuşuyor musunuz? Kısa bir süre olsa da bu dertleri unutarak kendinize zaman ayırmak istiyorsanız kiralık villa çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Size özel, çevresi kapalı ve yabancıların girişine izin vermeyen bu yapılar, rahatlığı ve huzuru garanti ediyor. Dağ, orman ve deniz manzaralı seçenekler ile her sezon farklı bir yerde tatil yapabilirsiniz. Ayrıca merkezden uzak olanlar için üst düzey güvenlik önlemleri, gönül rahatlığıyla tatil yapabilmenizi sağlıyor. Her türlü konsepte ayak uydurabilen çok çeşitli villa bulunmaktadır.

Taş ve ahşap yapıların büyüleyici güzelliği ise tatilinize otantik bir hava katıyor. Resmi ve dini bayram tatillerinizi en iyi şekilde geçirmek için şimdiden yerinizi ayırtabilirsiniz. Yurt dışında tatile çıkmaya gerek kalmadan ülkemizin en güzel destinasyonlarında hayalini kurduğunuz kiralamayı yapabilirsiniz. Yıllık izinlerinizi veya günübirlik izinlerinizi en iyi şekilde değerlendirerek, vücudunuzu rahatlatabilir ve yeni iş gününe daha huzurlu başlayabilirsiniz. Alışılmışın dışında estetik havasıyla oldukça fotojenik fotoğrafları villalarda çekebilirsiniz. Bunun için makinenizi yanınıza almakta yarar var.

Türkiye’nin Ünlü Tatil Yerleri

Doğa ile iç içe muhafazakar villalar, İslami yaşam tarzına sahip aileler için yeni nesil tatil anlayışı olarak ortaya çıkıyor. Bunların çevresi her ne kadar kapalı da olsa manzaranın tadını çıkarmanızda hiçbir engel yok. Muhafazakar kesimin tatil açığını kapatacak olan bu yapılar, mahremiyetinize saygı duyarak sizi koruyor. Sadece işlevsel bir ev değil aynı zamanda titiz ve sağlıklı evler olarak inşa ediliyor. 7/24 hizmet veren müşteri hizmetleri sayesinde iç ve dış bakımları düzenli olarak yapılmaktadır.  Böylelikle çocuklarınız ve evcil hayvanınız için sağlıklı bir ortamda tatil yapabilirsiniz.

Çocuklarınız bir sene çalışarak başarılı notlar aldıysa iyi bir tatil onlarında hakkı. Sınırsız internet, oyun salonu ve çocuk havuzu ile zihinlerini başarıyla dinlendirebilirler. Ayrıca bölgenin tarihi ve turistik alanlarını gezerek, küçük yaşta yeni yerler öğrenebilirler. 15 günlük ara tatil ile doyasıya bir tatil yapabilirler. Yoğun ve karmaşık şehir hayatından kaçarak, keşfedilmemiş bölgeleri keşfedebilir ve sessiz, sakin vakit geçirebilirsiniz. Tabi ki eğlenmek istiyorsanız merkeze yakın yerleri tercih ederek, aktif yaşama siz de katılabilirsiniz. Elektrik, ısıtma, su ve bakım giderleri fiyatlara dahil olup ek bir masraf ödemeden tatil yapmak çok kolay!

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!