Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Antalya’nın minik, sevimli, huzurlu, rahatlatıcı, dinlendirici kasabalarından biri olan Kalkan, Kaş’a bağlı ufacık bir mahalle aslında. Ancak bakmayın mahalle dediğimize, tam bir turizm başkenti. Uzun yıllar boyunca hüküm sürmüş Likyalıların izlerini çoğu Antalya ilçesinde görmek mümkün, Kalkan’da da benzer izler oldukça göze çarpmakta. Kalkan’ı diğer ilçe ve turistik kasabalar en önemli özelliği, İngilizlerin bölgede yerleşim kurması. Tatile gelen İngiliz turistlerin aksine Kalkan’a yerleşen yüksek oranda İngiliz’e rastlamak mümkün. Çünkü Kalkan, gerek doğası gerek havasıyla tatilden de ziyade yaşamak için çok elverişli güzel bir yer. Konu yerleşimden açılmışken Kalkan’a tatile geldiğinizde konaklamak için pek çok alternatif ile karşılaşmanız mümkün. Pansiyon ve butik otellerden ziyade ailecek kalıp ev konforuyla tatilinizi geçirmek istiyorsanız, tercihinize göre muhafazakar villalar, dışarıdan görünmeyen korumalı villalar, ekonomik ayrıca lüks villalar da kiralamanız mümkün.

Tatil tercihinizi Kalkan’dan yana kullanıyorsanız şanslısınız demektir. Çünkü her anlamda güzel bir tatil geçireceğiniz gibi konforunuzdan da ödün vermemeniz için Kalkan sizi memnun etmeye hazır. Önceden kiralayacağınız villalar ile, ailecek tatil geçirecek hatta tatilde bile kendinizi evinizde hissedeceksiniz. Pek çok alternatif sunuyor size Kalkan konaklamanız için. Ekonomikten lükse, yazlık villalardan havuzu dışarıdan gizli villalara kadar pek çok şık arasında tercih yapabilirsiniz. Gitmeden bile Kalkan sizi memnun etmeye başladı bile öyle değil mi?

Tatil dinlenmek, yeni yerler görüp keşfetmek, yazın tadını kızgın kumlardan serin sulara atlayarak çıkarmaktır. Türkiye’nin en uzun plajlarından Patara’ya ev sahipliği yapan Kalkan, büyüklüğünden dolayı ucu bucağı görünmeyen bu plajın ender kumlarının tadını tüm tatili boyunca çıkarsın diye kurulmuş sanki. Ev ve mekanların önünü süsleyen begonvil ve zakkumların mis gibi kokularının etrafa yayıldığı sokaklarından her an denizin engin manzarasıyla karşılaşmanız mümkün. Büyüleyici mavi, bakir koylarla çok daha etkileyici bütünlük kazanıyor Kalkan’da. Diğer Antalya ilçelerinden olduğu gibi Kalkan’da su altı gizli dünyasıyla size yepyeni bir dünya gösteriyor. Antik şehirler kalıntılarına dalışlarınızda da sıkça karşılaşıp, tarihsel dokuya şahit olacaksınız. Tarihsel doku demişken ünlü tarihçi Heredot’un Kalkan için kullandığı o ünlü söz “Dünyada yıldızlara en yakın yer” Kalkan için yapılmış en yerinde tespitlerden biri. Bazı yerler anlatılarak değil yaşanarak çok daha iyi tecrübe edilir. En yakın tatil planınızı Kalkan’a yaparsanız, tüm güzelliklerine bizzat tanıklık etmiş olacaksınız.

Akdeniz ikliminin özelliğiyle sıcak olan bölgede deniz ve yaz uzun bir süre sizin için varlığını devam ettiriyor. Yazın tadını 2-3 ay değil 5 ay boyunca doyasıya yaşayabilirsiniz Kalkan’da. Yine de yetmeyecektir bu süre, geldiğinizde ayrılmak istemeyeceğiniz için. Ülkenin en güzel plajlarının Kalkan’da kendine yer edinmiş olması, aynı zamanda tarihi antik kentlere sahip Kekova ve Kaleköy’ü de  günlük tekne turlarıyla ziyaret edip tatilinizi daha unutulmaz kılabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!