Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kalkan Kiralık Villa Seçenekleri

Önemli bir tarihi ve turistik mekanlardan olan Kalkan, Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı yerdir. Tarihi evler, limanlar, temiz havası ve mavi denizi ile tüm ziyaretçilerini büyüleyen bir mekandır. Bu nedenle seyahat acenteleri tarafından sıklıkla tatil yöresi olarak tercih ediliyor. Özellikle bu alanlara inşa edilen Kalkan kiralık villa seçenekleri, muhafazakar yapıdaki insanlar veya balayı yapacak çiftler için ideal mekanlardan oluyor.

Yaz, kış tatil yapmaya müsait olan Kalkan, tekne turlarına da ev sahipliği yapıyor. Bunun yanında zengin aktiviteleriyle tatilcilerin ilgi odağı olarak, yıl boyunca biriken stresi atmak için birebirdir. Dünyada yıldızlara en yakın yer olarak adlandırılan Kalkan beldesi, muhteşem manzarasını geniş villalar ile birleştirerek, unutulmaz anlara şahitlik edebiliyor. İster yamaçlarda isterseniz de denize yakın yerlerde kiralama yaparak farklı manzaraları gözlemleyebilirsiniz.

Tertemiz Havasıyla Mükemmel Bir Yer

 Kalkan kiralık villa çeşitleri bol oksijenli alanlarda ziyaretçisine sağlığı da vaat ediyor. “Daha önce hiç nefes alamamışım” dedirtecek çeşitli yapılar, güne enerjik başlamanıza yardım edecektir. Özel havuzlu, teraslı ve bahçeli birbirinden güzel evler, her gün yapılacak farklı bir aktivite sunuyor. Temiz bir şekilde berrak havuzunuzda yüzerek tatlı suyun tadını çıkarabilirsiniz.

Ya da bahçenizde mangal yaparak, deniz manzarasını izleyebilir. Terasınızda ise gündoğumuna karşılık kahvaltınızı yapabilirsiniz. Basit aktiviteler gibi görünse de her gün hiçbirini sıkılmadan gerçekleştirebileceksiniz. Gece hayatı bakımından da zengin olan Kalkan, etnik müziklere ve yöresel yemeklere her an ulaşabilmenizi sağlıyor. Şehir hayatından doğal hayata geçmek, bir sezon olsa da hayata bakış açınızı değiştirmenizde yardım ediyor.

Turizme de Katkı Sunuyor!

 Lüks kiralık yazlıklar sadece tatil yapmak isteyenlere değil ülkemizin turizm sektörüne de katkısı bulunuyor. Her yıl yüz binlerce turiste ev sahipliği yapan Kalkan, yeni imkânların çoğalmasında yardımcı oluyor. Yeni evli çiftler için en güzel durak noktalarından olan mekân, romantik anları yaşayabileceğiniz en güzel manzaralara sahiptir. Deniz manzarasından ziyade doğayla iç içe olmak isteyenler ise orman manzaralı yerleri tercih edebiliyorlar. Böylelikle her gün yıldızları seyrederek uyuyarak, kuş cıvıltılarıyla uyanabiliyorlar. Ekonomik olarak da oldukça cazip fiyatlandırmayla hizmete sunulan Kalkan kiralık villa modelleri, zevkinize uyacak sayısız seçenekler sağlıyor. Üstelik erken rezervasyon imkânıyla indirimli fiyatları da ayağınıza getiriyor. Evler ve fiyatlar hakkında detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!