Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kalkan'da Korunaklı Villa Tatili

Antalya’nın göz bebeklerinden Kalkan, yaz aylarında en fazla tercih edilen tatil lokasyonlarının başında gelir. Kış boyunca ailecek rahat bir tatil yapabilmek için uygun bir tatil bölgesi ve konaklama yeri seçilmeye çalışılır. Özellikle ailecek yapılacak bir tatilse düşünülen, konaklama konusunda çok daha titiz davranılır. Tatil süresince rahat etmek, dinlenmek ve yılın yorgunluğunu atmak önemliyken, araştırma yapmadan tatile karar vermek oldukça zordur.

Kalkan gibi tatil bölgelerinin en fazla tercih edilen bölgeleri, yaz aylarında oldukça kalabalık olur. Eğer ailenizle baş başa gönlünüzce tatil geçirmek istiyorsanız yine Kalkan’da muhafazakar villa tatillerini tercih edebilirsiniz. Benzersiz bir tatil deneyimi ve konforu size fazlasıyla sunacak olan bu korunaklı villalar, tatilinizi sadece kendinizle geçirme olanağı sunacak size. Muhafazakar villa tatillerinin en büyük özelliği, konaklama alanınız ve bahçeniz tamamen size ait ve fazlasıyla korunaklı olması. Havuzda ya da bahçede dışarıdan herhangi bir şekilde görünmeniz mümkün olmayacak. Size ait güneşlenme alanları, havuz, dinlenme köşeleri ile istediğiniz her şeye Kalkan’da kiralamış olduğunuz muhafazakar villa ile ulaşabilirsiniz. Bu kiralık yazlık villalar ile, dilediğiniz kadar dinlenebilir, aileniz ile size ait alanların fazlasıyla tadını çıkarabilirsiniz. Bu tarz kiralık ve muhafazakar villaların en önemli özelliklerin biri de özel havuzlu villa olmaları. Aileniz ile birlikte plajda vakit geçirmektense evinizi kendi havuzunuzu tercih edebilirsiniz diye, korunaklı villalarda özel havuzlu villalar ilk sırada geliyor. Rahatsız edilmeden, dilediğiniz gibi havuzunuzda vakit geçirmeniz mümkün.

Aileniz ya da sadece eşinizle, gözlerden uzak sadece size ait oluşturulmuş alanlarda tatil deneyimi yaşamak için özel havuzlu, özel bahçeli ve güneşlenme alanlı korunaklı villaları tercih edebilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!