Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kalkan’da Lüks Kiralık Villa Tatili

Kalkan, ülkemizin en popüler tatil destinasyonlarından birisidir. Antalya’nın batısında, Meis Adası’nın ise tam karşısında konumlanan bu tatil cenneti; Fethiye, Kaş ve Muğla gibi diğer tatil merkezlerine ise oldukça yakın mesafede yer almaktadır. Doğası ile dikkatleri üzerine çeken Kalkan, uzun yıllar boyunca ulaşım sıkıntısı yaşamış ve bu nedenle de doğasını korumuştur. Fakat zaman içerisinde ulaşım koşullarının iyileşmesi ile en çok tercih edilen tatil merkezlerinden birisi haline gelmiştir. Yemyeşil doğası ve tarihi dokusu ile her yıl hem yerli hem de yabancı binlerce turisti kendisine çekmeyi başaran Kalkan, ziyaretçileri için birçok konaklama alternatifi sunmaktadır. Bu alternatifler içerisinde en konforlu olanı ise lüks kiralık yazlıklar olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kalkan, son dönemler de villa kiralama sektöründe ciddi gelişmeler yaşanan önemli bir bölgedir. Bu nedenle de tatil için Kalkan’ı tercih eden bireylerin rahat ve huzurlu bir tatil geçirmek için tercih edebilecekleri pek çok kiralık villa seçeneği mevcuttur. Üstelik bu villaların önemli bir kısmı muhafazakâr villa özelliği göstermekte ve birçok avantajı bir arada sunmaktadır. Peki, konaklama için neden lüks yazlık kiralamalısınız?

Lüks Kiralık Yazlıklar ile Uygun Fiyata Yüksek Konfor

İster ailece yapacağınız tatiller isterse de balayınız için olsun fark etmez, Kalkan kiralık villa seçeneğini değerlendirmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Bunların arasından en önemlisi ise sağladıkları konfora nazaran uygun fiyatlı olmalarıdır. Oysa birçok kişi pahalı bir seçenek olduğu düşüncesi lüks kiralık yazlıklar yerine otelde konaklamayı tercih etmektedir. Ancak küçük bir hesaplama ile otelde konaklamak adına ödenecek ücretler ile lüks kiralık villa tatili yapma için ödenecek miktarın hemen hemen aynı olduğu anlaşılacaktır.

Bunların yanı sıra Kalkan kiralık villa seçenekleri her bütçeye hitap edecek çeşitliliktedir. Özellikle kalabalık aileler için villada tatil yapmak, pek çok konaklama seçeneğine göre çok daha ekonomik ve konforludur.

Ev Konforunda Özgür Tatil Fırsatı

Kalkan ve çevresinde yer alan lüks kiralık yazlıklar tatilcilere ev konforu sunmaktadır. Çünkü bir evde bulunması gereken ve hatta çok daha fazlası bu villalarda yer almaktadır. Ayrıca dışarıdan görünmeyen korunaklı havuzları ile tatilcilere özgürce havuz keyfi yapma imkânı sunarlar.

Kalkan’da lüks yazlık kiralama seçeneğinin sunduğu avantajlar yukarıda bahsedilenler ile sınırlı değildir. Çünkü kiralık yazlık villalar,tatilciler için daha birçok avantaj sunmaktadır. Eğer siz de kiralık yazlıkların avantajlı dünyasından yararlanmak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçebilir, lüks villalarda evinizin konforunda tatil yapmanın farkını yaşayabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!