Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Karmaşadan ve Gürültüden Uzak

Sıradan tatillerden sıkıldıysanız doğru yerdesiniz. Sahibinden kiralık olan birçok villa, farklı şekilde tatil yapmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Genç, yaşlı demeden 70’den 70’ tatil ihtiyaçlarına cevap veren villalar ile rüyalarınızı süsleyen bir tatile sahip olabilirsiniz. Eğlenceli bir tatil geçirebileceğiniz ve yoğun iş temposundan kaçabileceğiniz mükemmel bir mekan sizi bekliyor. Yüzyıllardır rağbet gören kıyı kesimlerine ev inşa etme fikri, günümüzde de devam ediyor. İhtiyaçlarınıza ve kalacağınız kişi sayısına göre tek katlı, dubleks veya tripleks olarak tercih edebilirsiniz.

 Tek katlı villalar daha çok balayı villası olarak kullanılırken iki katlı olanlar, iki ailenin ve arkadaş gruplarının birleşerek kiralama yaptığı yerlerdir. Toplumun genel ihtiyaçları, anketler ve soru cevaplar eşliğinde belirlendikten sonra bu ihtiyaçlar villalara entegre edilerek, ziyaretçilere sunulmaktadır. Bu nedenle günümüzde otellerin karmaşası ve kalabalığı yerine sıkça tercih ediliyor. Özellikle yeni evlenmiş çiftler, hayatlarının en önemli ve güzel günlerini balayında geçirecekleri için erken rezervasyon yaptırarak, en şık villaları kiralıyorlar. Siz de zaman kaybetmeden hem estetik hem de işlevsel villaları inceleyebilirsiniz.

En İyi Tatil Sürprizi

 Yaz mevsimi yaklaştığı zaman her insan tatil yapmak için heyecanlanmaya başlar. Özellikle bir çocuğunuz varsa tatil en çok onun hakkı. Ders, çalışma ve okul hayatı derken dinlenerek, yorgunluklarını atmaları gerekiyor. Siz de bir muhafazakar villa kiralama yaparak, en iyi tatil sürprizini verebilirsiniz. Başta deniz, kum ve güneş üçlüsü akıllarına gelse de villaların büyüleyici güzelliklerini gördüklerinde asıl farkı anlayacaklar. Kuşbakışı denizi seyrederek aynı zamanda havuzunuzda yüzme keyfini başka hiçbir yerde yakalayamayabilirsiniz. Ayrıca bu bölgeler yapay ışıktan arındırıldıkları için geceleri yıldızları izlemek insanı farklı diyarlara götürebiliyor.

Gündoğumu ve günbatımına karşı yemeklerinizi yaparak, afiyetle tüketmenin güzelliğini hissedeceksiniz. Jakuziden saunaya kadar çeşitli özelliklerle gününüzü gün edebileceğiniz özel havuzlu villalar, uygun fiyatlar ile her cebe hitap ediyor. Nadide çiçeklerle donatılmış şık bir bahçe ise çoğu zaman havuzun yanına sizlere göz kırpıyor. Taş ve ahşap villaların büyüleyici güzelliğiyle bölgenin temiz havasını içinize çekebilirsiniz. Sadece sevdiklerinize vakit ayırabileceğiniz bu yapılar, üst düzey güvenlik önlemleri ve standartların üzerinde bir kaliteyi ayağınıza getiriyor. Siz de web sitemiz üzerinden beğendiğiniz ve özellikleri size uyan bir villa inceleyerek, bize ulaşabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!