Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Tatilde konaklama tercihinizi nasıl ya da neye göre yaparsınız? En başka dikkat ettiniz konu neler oldu alternatifler arasında? Herkesin tatil anlayışı nasıl farklılık gösteriyorsa konaklama için ihtiyaç duyulan özellikler de aynı derecede değişiklik gösterir. Bütçe, hijyen, konfor, odanın genişliği gibi bir çok etken konaklama seçeneklerinizi filtrelemek için geçerli özellikler. Son yıllarda artan tatil ihtiyaçları beraberinde birbirinden farklı pek çok konaklama alternatifini getirdi. Tatilcilerin ihtiyaçlarına göre dizayn edilen ya da hazırlanan pansiyonlar, oteller, apartlar, villalar, kamp yerleri…

Kiralık apart konaklamaları da son yıllarda en fazla dikkat çeken konaklama tercihlerinin başında geliyor. Apartlar da birbirleriyle rekabet halinde olduklarından birbirlerinden farklı özelliklerle tatilciler için fikir sunmakta. Dilerseniz deniz tatili geçirin dilerseniz kültürel bir tatil hayal edin. Tatil tercihiniz ne olursa olsun günün sonunda konfor içinde rahatça dinlenmek isteyeceksiniz. eğer hiç tecrübe etmediyseniz kiralık apart konaklamalarını tatiliniz süresince deneyimleyebilirsiniz. Sevgiliniz, arkadaşlarınız ya da aileniz ile apartlarda rahatlıkla konaklayabilirsiniz. Tamamen size ait küçük dairenizde, istediğiniz eşyalara sahip olacağınızdan hem dinlenip hem dilediğiniz kadar dairenizde vakit geçirebilirsiniz. apart seçiminde de yine konaklama öncelikleri ve tercihiniz ön planda olacağından, ihtiyaçlarınıza en iyi cevap veren apartı kiralayabilir, keyif içinde konforlu bir tatil geçirebilirsiniz. tatillerde tercih edilen kiralık apartlar, diğer birçok konaklama alternatifine göre daha uygun maliyetli olacaktır. Ancak daha uygun olması akıllarda olumsuz anlamda soru işaretleri oluşturmasın. Bütçe ve tercihinize göre tercih edeceğiniz apartlar, ihtiyacınız dahilinde hizmetinizde olacaktır. Popüler bir konaklama alternatifi olan kiralık apartlar, tatile çıkmadan inceleyip karar vereceğiniz konaklama alternatiflerinden olmalı.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!