Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kiralık Lüks Villalarda Tatil Konforu

Zevkler değişkenlik gösterir tatil anlayışları da öyle. Deniz kum güneş üçlemeli bir tatil düşlerken tatil için gün sayanlar, tarihi dokuların büyüsüne kapılmak ister kimi gezgin de çıktığı tatilde. Ancak değişmeyen ve herkesin fikir birliğinde bulunduğu bir konu var ki, o da tatilin şarttan da öte zorunluluk olduğu. Yaz tatilleri belki birçoğunun en sevdiği mevsim tatillerindendir ancak kış tatiline de büyük ilgi duyan geniş bir kitle mevcut. Aslına bakılırsa kısacası, fırsat yaratılan her mevsim ya da an tatil için en ideal zamandır.

Son yılların yükselen konaklama trendlerinden villa tatilleri, sizlere konaklama sıkıntısı yaşatmadan her bütçeye uygun özellikleriyle de tatilcilerin son zamanlardaki gözde konaklama alternatifi durumunda. Villa tatillerinin en önemli özellikleri, her zevke, bütçeye, ihtiyaca ayrı ayrı cevap veriyor olması. Kusursuz bir düğün için aylarca hazırlık yapmış ve fazlasıyla yorulmuşsanız “balayı villaları” ile balayınıza farklı bir boyut kazandırabilir, insan kalabalığına çok karışmadan ailenizle gözlerden uzak kendinizle birlikte tatilinizi değerlendirmek istiyorsanız da korunaklı muhafazakar villalarda tatilinizi güvenli bir şekilde sonlandırabilirsiniz. Bazısı da konforundan ve lüksünden öden vermeden tatilinde konaklamayı tercih eder ve 5 yıldızlı otellerin sunmuş olduğu imkanların daha fazlasını bulmak ister. Kiralık lüks villalar bu anlamda ihtiyaçlara çözüm odakla yaklaşan bir anlayış ile lüks ve konforu bir araya getiren şık alternatifler sunuyor. Özellikle www.yazlikcim.com.tr sitesinden kolaylıkla ulaşıp inceleyebileceğiniz, birbirinden şık ve konforlu lüks villalar arasından seçim yapıp, güvenli bir şekilde rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Kiralık lüks villalarda tatil yapmanın en güzel taraflarından biri, ne içindeki özenle seçilmiş mobilyalar ne de eksiksiz eşyalardır. Bu villaların en güzel tarafı, bir tatilden beklediklerinizin daha fazlasını konakladığınız ev içerisinde sizlere sunuyor olması. İster doğa manzaralı bir villa kiralayın ister deniz manzaralı bir villa. Her durumda tatiliniz süresince keyif alacak, evinizden bile çıkmak istemeyeceksiniz. Sunmuş olduğu manzarayla daha ilk dakikalardan itibaren büyülemeye başlayan kiralık lüks villalar, konforunuz için düşünülmüş birçok detayla da tatiliniz süresince sizi mutlu etmek için her şeyi çoktan hazırlamış olacak. Açık ya da kapalı havuzlardan, ekstra çocuk havuzlu villalara, sauna ve hamamlı rahatlatıcı alternatiflerinden jakuzi detayına kadar geniş bir tercih yelpazesi sunan bu villalarda, tatilin nasıl geçtiğini anlamayacak, tamamen rahatlamış ve mutlu bir şekilde evden ayrılacaksınız. Bu tarz kiralık villaların en güzel tarafı da, tatilcilerin belirli saatler çerçevesinde uymak durumunda kalacağı kurallar olmadan, dilediği gibi özgürce evlerinde vakit geçirebil imkanı sunmasıdır. İstediğiniz saatte uyanıp kahvaltınızı kendiniz hazırlayıp şahane manzara eşliğinde güne başlayabilir, istediğiniz saatte eve girip çıkabilirsiniz. Kiraladığınız süre boyunca tamamen emrinize amade olacaktır villalar. Hele de erken rezervasyon kapsamında kiralamışsanız evinizi,  çok daha huzurlu bir şekilde konaklayacaksınız. Şıklık, konfor, huzur, manzara lüks villaların sunmuş olduğu özelliklerden. Ancak evinizde zaman geçirmenizi sağlayacak değişik oyun alternatifleriyle de (masa tenisi, bilardo, tenis vb.) sizi benzersiz bir tatil konaklama imkanı sunuyor lüks villalar.

İster bayram tatilleri gibi kısa sürelerin değerlendirileceği bir tatil olsun, ister süresine karar verilemeyen uzun tatiller, her iki durumda lüks villa kiralayarak keyfinize bakabilirsiniz. Tatil için herhangi bir organizasyon yapmamış olsanız bile, bu tarz villaların sunmuş olduğu zaman geçirici alternatifleriyle evinizden çıkmak istemeyeceğinizin garantisini verebiliriz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!