Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kiralık Tatil Villaları

Tatil yapmak bir lüks değil bir ihtiyaçtır. Şehir hayatından uzaklaşmak, tüm yılın yorgunluğunu atıp özgürce kafa dinlemek için gerekli ve şart olan ihtiyaçlardan. Huzurla, konforla, rahatça tatil geçirip yine bu istekler doğrultusunda konaklama ihtiyacı giderilmek istenir. Yani kısacası A’dan Z’ye konforlu ve kaliteli bir tatil geçirmek ister herke. Bundan dolayı tatil planları yapılırken konaklama ihtiyacı daha çok vakit alır karar aşamasında. Hem bütçeye uygun olsun, hem konforlu, hem hijyenik, hem de rahat olsun diye pansiyon, otel, apart ne gerekiyorsa araştırılır. İhtiyaçlar ve şartlar doğrultusunda en doğru karar verilmek istenir. Peki tatiliniz süresince kiralık bir villada konakladınız mı? Rahatlığı ve konforu hakkında deneyim sahibi değilseniz size bu yazıda kiralık villada tatil geçirmenin artılarından bahsedeceğiz.

Kiralık bir villada tatil geçirmek, tatilinizde kendi eviniz konfor ve rahatlığında bir konaklama ihtiyacı hissediyorsanız demektir. Tatil ve konaklama planlaması yapılırken şartlar göz önünde bulundurularak seçim yapılmaya çalışılır. Konaklama seçiminiz nasıl bir tatil geçirmek istediğinizin en önemli tüyosunu verir. Dinlenmek ve kendi evinizdeymiş gibi rahatça vakit geçirmek istiyorsanız tatiliniz süresince villa kiralayabilirsiniz. Hele de ailecek çıkacağınız bir tatilse düşündüğünüz, ilk aklınıza gelecek olan konaklama şekli villa kiralamak olmalı. Kiralık villaları, diğer konaklama şekillerinden ciddi anlamda ayıran özellikleri ve artıları mevcut. öncelikle kendi evinizde hissetmenizi sağlıyor vermiş olduğu konforla. Hem mobilyalar hem de eşyalar ile kendi evinizin yokluğunu hissetmeyeceğiniz gibi, uymanız gereken belirli kurallar da yok. Villaların özelliklerine göre vermiş olduğu hizmet şekli de değişiklik göstermektedir. Özellikle kendinize ait havuz, güneşlenme alanları, bahçe, manzara, sauna, jakuzi… Aynı zamanda kendi yemeğinizi kendiniz yapabilir, size ait manzaralı bahçede yiyebilirsiniz. Günü evde havuzda geçirmek de isteyebilir ya da akşam villada rahatça dinlenebilirsiniz. İstekleriniz ve ihtiyaçlarınız en önemlisi bütçeniz doğrultusunda bir çok alternatif sunan villa tatilleri, tatile çıkmadan önce tercih edeceğiniz başlıca alternatif olmalı.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!