Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kiralık Villa Konsepti

Tatilinizde otellerin stresli havasından sıkıldıysanız eğer tamamen özgür olabileceğiniz bir tatil fırsatı ile karşınızdayız. Yoğun geçen bir yılın ardından harika bir tatil geçirmek isterseniz eğer rahatınız için hazırlanmış villalarımızda tatilinizi doyasıya yaşayabilirsiniz. Kiralık villa konsepti ile daha önce tatil yaptıysanız zaten sessizliğinden ve sakinliğinden son derece memnun kalacaksınızdır. Bunun dışında herkese uygun olan farklı seçimler eşliğinde aradığınız tatil için çok fazla düşünmenize gerek yok.

Farklı tercih sebepleri ile müşterilerimizin rahatı için pek çok şeyi düşündük. Villalarımızda tatil yapabilmek için tek yapmanız gereken şey villanıza karar vermektir. Geriye kalan tüm şeyleri biz sizin adınıza yapıyoruz. İşte her zevke özel olarak hazırlanmış birbirinden farklı konseptler ile dikkat çeken villalarımız.

  • Muhafazakâr Villa: Gözlerden uzakta bir tatil geçirmek isteyenler vazgeçilmezidir.
  • Denize Yakın Villa: Tatilde denizden de ayrı kalamayanlar için düşünülmüş ve denize oldukça yakın olarak konumlanmış villalarımızda tatil yaparken çok eğleneceksiniz.
  • Deniz Manzaralı Villa: Dilerseniz havuzundan dilerseniz balkonda kahvenizi yudumlarken hem deniz manzarası hemde muhteşem orman manzarası ile maviyle yeşili buluşturduk.
  • Ekonomik Villa: Tatilini ekonomik olarak geçirmek isteyen kişilere özel olarak tüm ayrıntılarını düşündüğümüz bir villa sizi de mest edecektir.
  • Lüks Villa: Özel havuzlu villa, sauna, hamam, jakuzi, buhar odası ve daha fazlası için tercih edeceğiniz villalarımızdır.
  • Havuzu Isıtmalı Villa: Kışında villa keyfini yaşamanız ve havuza girebilmeniz için tasarlanan bu villalarımızda beyazın yanında havuza girmenin keyfini yaşayacaksınız.
  • Balayı Villası: Yeni evlenen çiftlere özel olarak düğünün yorgunluğunu atmaları ve eşleriyle beraber gönüllerince bir tatil fırsatı geçirmeleri için özel hazırlanmış villalardır.

Sahibinden kiralık villa gibi tercihler ile de ön plana çıkan villalarımızda sizlere özel olarak her bir detayı en ince ayrıntısına kadar düşündük. Kendinizi evinizde hissedeceğiniz kadar rahat, bir tatilde hissedebileceğiniz kadarda özel anlar geçirmek isterseniz eğer villalarımıza göz atabilirsiniz. Yorgunluk atmaktan daha fazlasını bulabileceğiniz ortamlara karışmak isterseniz eğer villalarımız sizleri beklemektedir.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!