Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kiralık Villada Tatil

Son yılların en popüler tatil anlayışı olan kiralık villa tatilleri, konaklama ihtiyacına yepyeni ve farklı bir boyut getirdi. Tatile çıkmadan hatta tatil planlaması yaparken en uzun süre düşünülüp araştırılan kalacak yer olmuyor mu sizce de? Bu durumu göz ardı etmeyen yatırımcılar da son yılların konaklama trendi villa tatillerine ağırlık vererek tatilcileri memnun etme niyetinde. Tercihe göre çeşitli zevkte ve ihtiyaçta çeşitleri bulunan kiralık villalarda, isterseniz kalabalık aileniz ile isterseniz sadece eşinizle, isterseniz arkadaş grubu isterseniz de çocuklarınız ile tatil yapmak isteyin, istediklerinizden daha fazlasını bulabileceğiniz yepyeni ve konforlu yaşam alanı sunuyor size bu yazlık kiralık villalar. Kiralık villaların en önemli özellikleri, ihtiyaçlarınıza anında cevap veriyor olması. Doğa ya da deniz olarak manzara tercihinizi yapabilir, aynı zamanda havuz sayısına göre bile evinizi seçebilirsiniz. Tamamen size ait alanda, unutulmaz bir tatil geçirdiğinizi düşünün. Sizce de kulağa çok hoş gelmiyor mu? Hem farklı, hem özel, hem konforlu, hem rahat, hem sizin... Kiraladığınız evde A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek eşya ve mobilyalar mevcut. Gün boyu plajda ya da şehirde gezip evinize geldiğinizde, gönlünüzce dinlenmeniz mümkün. Belirli bir saatte yemek yeme zorunluluğu olmadan, bir başkasını rahatsız eder miyim ya da başkaları beni rahatsız eder mi tereddütü yaşamadan. Kiralık yazlık villaların en güzel tarafı, istediğiniz saatte uyanmanız, istediğiniz zaman yemeğinizi yemeniz, istediğiniz saatte yüzüp güneşlenmeniz. Villanız tamamen sizin, belirli kalıplar çerçevesinde olmadan kendi kalıbınızı kendiniz oluşturun diye villanız size olanak sunuyor olacak. Muhafazakar villa, balayı villası, geniş aile grubu için villalar, doğa manzaralı villa, ekonomik villa ve daha aklınıza gelebilecek pek çok başlık altında dilediğiniz kiralık villayı bulmanız mümkün. Ancak burada dikkat etmeniz gereken en önemli husus, sektörde yıllardır varlığını sürdüren, güvenilir bir yerden villanızı kiralamanız. Aksi halde tatiliniz sıkıntı haline gelebilir.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!