Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kiralık Villalar Neden Tercih Ediliyor ?

Kiralık villalar kişiye özel tahsis edilmiş alanlardır. Bu nedenle daha fazla huzur, güven ve rahatlık sunar. Diğer tatil türlerinin neden olduğu kalabalık, gürültü ve giriş, çıkış saatlerinin bulunması tatil severler için istenmeyecek durumlardan bir tanesidir. Fakat villalar, kurallarını sizin koyacağınız bir tatil sunar. Üstelik kişi sayısı fark etmeden birden fazla kişiyle konaklama imkânı sağlar.

10-15 kişiye kadar kalabileceğiniz villalar, özellikle kalabalık aileler ve stresten uzaklaşmak isteyen arkadaş grupları için ideal oluyor. Tüm donanımlara ve eşyalara sahip olan evlere sadece valizinizi alıp yerleşmeniz yeterlidir.  Evinizin konforunu sunan villalar, aynı zamanda çocuklu ve evcil hayvana sahip aileler için de büyük avantajlar sunuyor. Tek çeşitli olmasından ziyade toplumun farklı kesimlerine hitap eden bu yapılar, muhafazakâr insanlar ve balayı çiftlerinin de vazgeçilmezi olabiliyor.

Farklı Konseptlerdeki Villalar

 Tatil yapmak sadece yüzmekten ibaret olmadığı için insanlar farklı detaylara da dikkat ediyorlar. Örneğin ilginç renge sahip bir ev birçok insanın dikkatini çekebilir. Ya da bahçe, özel havuz ve teras özelliğinin olması her anı dolu dolu geçirmek ve manzaranın tadını çıkarmak için önemli etkenlerdendir. Mahremiyete önem verenler içinse muhafazakar villalar daha çok ilgi görmektedir.

Dışarıdan görünmeyen yapısıyla cezbeden bu villalar, rahatsız edilmeyi sevmeyenler için oldukça ideal. Alışılmışın dışına çıkarak, farklı kültürleri tanımak ve eğlenceli aktivitelere katılmak için bu yerler size ve ailenize çok iyi gelecek. Villa için olduğu kadar dışının da düzenli bir şekilde temizlenerek hizmete sunulması en önemli detaylardandır. Böylelikle sağlıklı ve ferah bir alanda rahatça konaklayabilirsiniz.

Zengin Villa Seçenekleri

 Birbirinden güzel villalar, her yıl yeni durak noktalarınızdan biri olmaya aday. Yapılan araştırmalara göre iyi bir tatil yapmak sadece eğlenmenize değil aynı zamanda vücudunuzun yenilenmesine neden oluyor. Böylelikle iş ve özel hayatınızda daha verimli ve mutlu biri olabiliyorsunuz. Sizi mutlu edecek diğer bir detay ise ekonomik yazlık villalar oluyor. Geçmişte olduğu gibi lüks olmayan villalar, artık genç, yaşlı demeden herkesin hayalleri arasında bulunabilir. Bütçenize en uygun villayı bulmak için beklentilerinizi iyi bir şekilde değerlendirmelisiniz. Kaç kişi kalacaksınız? Merkeze uzaklığı ne kadar olacak? Villa imkânları neleri kapsayacak? Kaç gün kalacaksınız? Gibi sorulara cevap vererek, en uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Detaylı bilgi ve öneriler için bize ulaşabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!