Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kiralık Balayı Villaları

Yıl boyu çalışıp didindiniz ve bir sürü gereksiz işlerle uğraştıktan sonra vücudunuzu yenilemenin vakti geldi demektir. Güzel ve huzurlu bir tatil ile birlikte harika zamanlar geçirebileceğiniz kiralık villa sizleri bekliyor. Hayalinizdeki tatili hem daha ekonomik hemde sıra dışı bir şekilde yaşamak ister misiniz? Şehrin gürültüsünden sıkıldıysanız ve sizin dışınızda rahatsız edecek kimsenin olmadığı ortamlarda harika tatiller geçirebilirsiniz. Günümüzün popüler tatil anlayışları kapsamında bir hayli önemli hale gelen villa tatilleri, aradığınız pek çok özelliği bünyesinde barındırıyor. Lüks, konfor, rahatlık, ekonomik, sessizlik ve huzur arayanlara özel bir tatil geçirme fırsatı sunan villalar, dilerseniz resmi tatil dönemlerinde dahi kısa süreli konaklayabileceğiniz fırsatlar sunmaktadır. Bir tatilde aradığınız deniz, manzara, rahatlık gibi pek çok seçeneği sunan villalar, aynı zamanda normal bir otele göre çok daha fazla avantajlıdır. Bayram tatili zamanlarında dahi erken rezervasyon olanakları ile kiralayabileceğiniz bir villadan %100 verim alabilirsiniz. Villa Özellikleri Villalar müşterisini rahat ettirmek için tasarlanmıştır. Otellerin aksine sizin rahatınızı yine sizin sağladığınız bir ortamda özgürce hareket etmek isteyenler için bulunmaz yerlerdir. Farklı konseptleri ile müşterilerine hizmet veren villalar bulunur. Mesela, muhafazakâr villa seçenekleri ile sizi kimsenin görmesini istemediğiniz durumlarda insanlardan uzakta olabilirsiniz. Kaliteli eşyaları ile bir evde aradığınız aksesuarlardan daha fazlasına sahip olan villalar, sizlere aradığınız konforu sunuyor. Özellikle insanlardan uzakta olmanız ve etrafınızda sadece sizin seçtiğiniz kişilerin olması dahi güzel bir tatil fırsatı için yeterli değil midir? İster ailenizle isterseniz kalabalık bir arkadaş grubu ile rahat bir konaklama fırsatı sunan villalarımızdan sizlerde istifade edebilirsiniz. Farklı tarzları ile pek çok farklı düşünceye hizmet veren villalarımızda yeni evlenen çiftleri de unutmadık. Düğün yorgunluğunu atabileceğiniz harika zamanlar geçirmek isterseniz eğer balayı villası ile aradığınızdan daha fazlasını bulabilirsiniz. Erken rezervasyon fırsatı ile birlikte ekonomik ve harika bir tatil geçirme fırsatı yakalamak isterseniz eğer villalarımız sizleri beklemektedir. Tek yapmanız gereken istediğiniz villaya karar vermek. Gerisini biz sizin yerinize hallediyoruz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!