Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kiralık Muhafazakar Villa

Tüm yıl biriktirdikleriniz ile güzel bir tatile çıkmak istiyorsunuz değil mi? Özellikle zorlu günlerinizde hayalini kurduğunuz ve az kaldı biraz daha dayan diye diye getirdiğiniz tatil günlerinizin muhteşem geçmesi sizin elinizde bulunuyor. Kiralık villa ile birlikte sessiz sedasız ve kimse tarafından rahatsız edilmenden mükemmel bir tatil geçirebilirsiniz.

Otellerin aşırı kalabalıklığından ve her yerde sıra olmasından sıkıldıysanız, sadece size özel bir yer olmasını ve tatilinizde de özgür kalabilmek istiyorsanız eğer villa seçenekleri tamda size göre bulunuyor. Bünyemizde bulunan pek çok villa çeşidi ile birlikte herkese uygun seçenekleri sunuyoruz. Tatilinizi geçirmek için düşündüğünüz gözlerden ırak bir villa da harika vakitler geçirmek isterseniz eğer muhafazakâr villa seçenekleri tamda size göre bulunuyor. Hiç kimsenin gözleri ile dahi sizi rahatsız etmeyeceği bir tatil hayal edebiliyor musunuz?

Villa Tatilinin Avantajları

Günümüzde otellerde bulunan turistler insanları oldukça fazla rahatsız etmektedir. Hem yaşantıları hemde hareketleri bizlere uygun olmadığından dolayı villa tatili oldukça revaç görmeye başlamıştır. Bir villada tatil yapmanın pek çok avantajı bulunur. Bunlar;

  • Herhangi bir program yoktur, yemek yeme saati yoktur. Her şeye siz kendiniz karar verirsiniz.
  • Villa tatili, otellere göre sessiz ve sakin bir ortam sunar.
  • Çoklu gruplar halinde gidildiğinde çok daha uygun fiyatlara tekabül eder.
  • Ailenizle birlikte kimse tarafından rahatsız edilmeden güzel bir tatil geçirirsiniz.
  • Sizi sizden başka kimse görmez, bilmez. Havuzu her gün sabah erken saatlerde temizlenir.
  • Bir tatil sırasında işinize yarayacak her şey villada bulunur.
  • Dilerseniz kendi yemeğinizi kendiniz yaparsınız, dilerseniz yakın yerlerde her gün başka bir restoranda yemek yersiniz. Yöresel lezzetlere bakma şansı yakalarsınız.

Villa çeşitleri arasında bulunan balayı villası da yeni evlenen çiftlere aradıkları huzurlu bir tatil geçirme şansını sunmaktadır. Evlendiğiniz kişi ile birlikte birbirinizi daha iyi tanıma fırsatı bulacağınız, gözlerden ırak bir tatil geçirmek sizinde hakkınız. Kiralık bir villada tatil geçirmediyseniz artık bununda zamanı gelmiş demektir. Sitemiz aracılığı ile en güzel villaları sizlere sunuyoruz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!