Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Tüm yıl boyunca biriktirdiğiniz ve zorlu zamanlardan geçerken keşke gelse de güzel bir tatil yapsak dediğiniz anlar sizin için en önemli zamanlardır. Ege ve Akdeniz sahil kesimlerinde keyifli bir tatil geçirmek için çok beklemenize gerek yok. Yeni bir tatil konsepti yaşamaya hazırsanız sizleri günümüzün en popüler tatil araçlarından bir tanesi olan kiralık villa konsepti ile tanıştırmak isteriz. Villada bir tatil geçirerek aradığınız harika zamanlara sahip olabilir, başkalarının canınızı sıkmasına engel olabilirsiniz.

Farklı ve bambaşka konseptleriyle sizlere özel hazırladığımız villalar hakkında biraz bilgi almak ister misiniz?

  • Balayı Villaları: Yeni evlene çiftler tarafından en çok arzu edilen şey, her şeyin mükemmel gittiği ve her ayrıntının düşünüldüğü güzel bir tatil geçirirken aynı zamanda baş başa kalabilmektir. Bu villalar tamda size göre bulunuyor.
  • Kapalı Havuzlu ve Isıtmalı Villalar: Kış aylarında da tatil yapabilmeniz için sizlere özel olarak hazırlanan ve ısıtmalı havuzlar eşliğinde kışın soğuğunu hissetmediğiniz bir villada tatil yapmak istemez misiniz?
  • Ekonomik Villalar: Tatil fırsatları arasında beğeneceğiniz şeyler ekonomik olanlardır. Bir villada aradığınız ekonomik tatile de sahip olabilirsiniz.
  • Lüks Villa: Tüm yıl çalıştım bari tatilimde her şey tam olsun diyorsanız eğer jakuzili, hamamlı, saunalı ve buhar odalı villalarımızı öneririz. Aradığınız tüm lüks yaşantıyı burada bulabilirsiniz.
  • Muhafazakâr Villa: Gözlerden uzak etrafı ağaçlar ile veya brandalar ile korunan bir villada rahatça tatil yapmak istemez misiniz? O zaman neyi bekliyorsunuz?

Villa tatil seçenekleri ile oldukça popüler hale gelmiştir. Şehirlerin gürültüsünden ve yoğunluğundan sıkıldıysanız eğer bu tatil olanakları tamda size göredir. Üstelik erken rezervasyon yaparak ekonomik fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Villada tatil keyfi daha önce yaşamadıysanız eğer bu şansa sahip olmalısınız. Sessizliğin hüküm sürdüğü, her şeyde kalitesini ve konforunu belli eden, rahat, estetik ve manzaralı villalarımızda sizler için her ayrıntıyı düşündük. Tatilinizde her şeyin yolunda gitmesi için villalarımızı tercih edebilirsiniz. Yukarıdakilerden ve daha fazla seçenekten haberdar olmak isterseniz hemen ilgili kategorimize göz atabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!