Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kiralık Villa ile Tatil Fırsatı

Aşırı kalabalıktan ve gürültüden yorulduysanız, tatilde bari biraz kafa dinleyeyim diyorsanız kiralık villa tamda size göredir. Villalar sessizlik ve sakinlik üzerine kurulmuş, sadece sizin seçtiğiniz kişileri bünyesinde barındıran, rahatınız için her şeyin düşünüldüğü yerlerdir. Ege ve Akdeniz gibi turistik açıdan zengin yerlerde bulunan villalarımızda özgürlüğün dibine vurabilirsiniz.

İş dünyasında tüm yıl boyunca yüksek tempoda çalışmanızın karşılığı 1 haftalık kısa bir tatildir. Bu 7 günü nasıl değerlendireceğinizin tüm yıl hayalleri kurulur. Ancak en başta yanlış adım atmamak için sizlere otel tatillerinden ziyade villa tatillerini öneriyoruz. Tamamen özgür olduğunuz ortamlarda her şeye sizin karar vermenizi arzu ediyoruz. Ne zaman yemek yiyeceğinize, ne zaman kalkıp ne zaman havuzda yüzeceğinize tamamen siz karar veriyorsunuz. Biz sizler için her şeyi daha da kolaylaştırıyoruz. Ara tatil dönemlerinde dahi kısa süreli villa konaklaması yapabilirsiniz.

Villalarımızda kendinizi özel hissedeceğiniz pek çok önemli etken hazırladık. Bunlardan bazıları şu şekildedir.

  • Villadan çıkmadan dahi tatilinizi geçirmeniz için yemeği dilerseniz villaya sipariş edebilirsiniz.
  • Her an girebileceğiniz ve tertemiz havuzlar,
  • Son derece hijyenik ve temiz bir ev,
  • Akşamları eğlenmeniz için barbekü,
  • Sesten ve gürültüden uzaklık,
  • Her an rahat hissetmenizi sağlayan ekstra özellikler,

Kıskanç eşlere özel olarak muhafazakâr villa konseptlerimizden de çok memnun kalacağınızı biliyoruz. Dışarıdan yabancı gözlere karşı tamamen güvende olacağınız bir tatil deneyimi yaşamak istemez misiniz?

Tatil sektöründe yaşanan gelişmeler sonrasında oteller artık yerini yavaş yavaş villalara bırakıyor. Bu villaların en önemli özellikleri ise insanlara aradıkları huzurlu atmosferi sağlamasıdır. Nerede çok insan varsa orada sıkıntı vardır prensibinden yola çıkarak günümüzde oldukça popüler hale gelen villa tatilleri tatil fırsatı arayanlar için vazgeçilmez unsurlardan bir tanesi olmuştur. Her türlü tatil ihtiyacını gidermek üzere tasarlanmış olan bu yapılarda dilerseniz balayı villası konsepti ile eşiniz ile baş başa tatil dahi geçirebilirsiniz. Ekonomik fiyatlar ve uygun koşullar eşliğinde tatil yapmak isterseniz villa tatilini düşünmeye başlamanız yeterlidir.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!