Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kiralık Villa Tatil Fırsatları

Otellerin boğucu programlarından ve birkaç gün içerisinde sizleri bıktıran yemeklerinden sıkıldınız mı? Tatilinizi sessiz, sakin ve huzur içinde sevdiklerinizle birlikte geçirmek istiyorsanız kiralık villa tercihinde bulunabilirsiniz. Yazları ve kışları konaklama fırsatı sunan villada sadece sizin seçtiğiniz kişiler bulunur. Böylelikle tatilinizin nasıl geçmesini istiyorsanız eğer o şekilde değerlendirebilirsiniz.

Tatil zamanları insanların kendilerini özel hissettikleri anlardır. Çoğu zaman erken rezervasyon olanakları ile birlikte yapılan bu tatillerde istediğiniz ve aradığınız tüm özelliklere sahip olursunuz. Villa seçenekleri arasında bulunan pek çok farklı konsept bulunur. İçlerinden muhakkak bir veya daha fazlası size hitap edecektir. İşte bunlardan bazıları;

Bu villa seçenekleri ile aradığınız bir tatilden daha fazlasını bulacaksınız. Bütün villalarda mobilyalar son derece lüks olmakla birlikte kullanıcının rahat edeceği şekilde dizayn edilmiştir. İster televizyon karşısında tatil yapın, ister havuzunuza girerek aynı zamanda deniz manzarasının keyfini çıkartın her şey size kalmıştır. Karışan yok, gören yok, eden yok, ses yok. Peki, ne var?

  • Huzur var.
  • Sevdiklerinize ayırdığınız zaman var.
  • Bolca dinlenme ve enerji depolama fırsatı var.
  • Gürültüden ve sesten uzakta bir tatil deneyimi var.
  • Gözlerden uzakta muhafazakâr villa seçenekleri var.
  • İstediğiniz zaman istediğinizi yapma fırsatı var.
  • Son derece temiz ve hijyenik bir ortam var.
  • Çocuklarınız ile özel zamanlar geçirebileceğiniz atmosfer var.
  • Dilerseniz çocuk havuzlu villalarımız var.

Yukarıdaki ve daha fazla seçenek için hemen yerinizi ayırtmalısınız. Günümüzün en popüler tatil seçeneklerinden olan villa tatili ile birlikte aradığınızdan daha fazlasını bulacaksınız. Villalar, sizlere ve ailenize özel olarak hazırlanmış, içerisinde her türlü ihtiyacı barındıran bir yapıya sahiptir. Rahat etmeniz için her şeyi firmamız sizlere özel olarak hazırlamakta ve kaliteyi her zaman ön plana çıkartan bir yaklaşımda bulunmaktadır.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!