Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kiralık Villa Tatili

Kiralık Villa

Şehirlerin kalabalıklığından sıkılanlar ve tatilde olsun biraz kafa dinleyeyim diyen insanların arttığı günümüzde kiralık villa tatil seçenekleri ön plana çıkıyor. Sakin ve huzurlu yapmak isteyen insanlar tarafından sıklıkla tercih edilen bir konsept sunan villalar, özellikle gözlerden uzakta ve yoğunluktan bıkmış olan kişilere aradıklarını fazlasıyla vermektedir.

Oteller, artık insanlara yeterince cazip gelmiyor. Hem programlı oluşları hemde çok kalabalık oluşları nedeniyle insanlar aradıkları huzuru otellerde bulamıyorlar. Buna nazaran insanların en dikkat ettikleri şeyler arasında bulunan sakinlik ve huzuru %100 sağlayan villalar son yılların en popüler tatil anlayışları arasına girmiştir. Kiralık villada tatil fırsatı ile birlikte son derece rahat bir atmosferde tatilinizi geçirebilirsiniz. Birbirinden harika fırsatlar sunan villalar ile birlikte sizlerde aradıklarınızdan daha fazlasını bulacaksınız.

Villada Tatil Yapmanın Avantajları

Villada tatil yapmak pek çok avantaj ile karşınıza çıkmaktadır. Bunların bazıları şu şekildedir.

  • Otellerin yoğun programlarından sıkıldıysanız özgürce hareket edebileceğiniz bir ortam sunar.
  • Gözlerden uzakta, sessizlik ve huzur ön plandadır.
  • İnsanların rahat etmesi için konfor ön plana çıkartılmıştır.
  • Dilenirse muhafazakâr villa konsepti ile gözlerden tamamen uzakta bir tatil sürmenizi sağlar.

Villa tatilleri her zaman için insanların huzurunu ön plana çıkartacak şekilde hazırlanmıştır. Villada temizlik, hijyen ve daha fazlası ön plana çıkartılmaktadır. Bunun yanında insanların rahat etmesini sağlayan daha pek çok konuda da ekstra özellikler bulabilirsiniz.

Farklı seçenekleri ile ön plana çıkan villalarda dilerseniz kiralık apart gibi oldukça ekonomik bir tatil deneyimi de yaşayabilirsiniz. Tatil için kafamı sokacak yer olsun yeter, zaten evde durmuyorum diyenlere özelde fırsatlarımız bulunur. Bunun dışında balayı villası ile yeni evli çiftlerin düğün yorgunluklarını atmasını da arzuluyoruz. Tatilde her şeyin yolunda gitmesini ve sessizliği ön planda tutuyorsunuz eğer ailenizle baş başa harika zamanlar geçirebileceğiniz villalarımız sizleri bekliyor. Dilerseniz erken rezervasyon olanaklarından da yararlanabilirsiniz. Firmamızdan villa seçimi yaptıktan sonrasını biz sizin adınıza hallediyoruz. Size sadece tatilin keyfini çıkarmaktan başka bir şey kalmıyor.

 

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!