Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kiralık Villa Tatilleri

Tüm yıl hayalini kurduğunuz ve enerji depolamak için can attığınız tatilde her şeyin yolunda gitmesi önemlidir. Özellikle şehirlerde yaşayan insanlar buraların kalabalıklığından çok sıkılırlar. Tatilde olsun kalabalıktan uzakta bir yaşam sürmek için günümüzün en trend seçeneği kiralık villa olarak ön plana çıkıyor. Villalar, az kişi ile gidilmesi ve otellerin yoğunluğunun orada olmaması nedeniyle oldukça çok tercih ediliyor.
Tüm yıl boyunca çalışıp para biriktirdikten sonra güzel bir tatil yapmanın hayalini kurarsınız. Hatta çoğu zaman erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak için ocak ve şubat aylarında tatil yapacağınız yere karar verirsiniz. İşte bu tarihten sonra tatilinizin güzel geçmesi için büyük beklenti içerisine girersiniz. Otel gibi kalabalık yerlerde sizin tatilinizi etkileyen pek çok değişken bulunur. İnsanlar zaten en temel değişkendir. Ancak villada tatil boyunca kimse tarafından rahatsız edilmezsiniz. Bu sayede aradığınız tatil fırsatını oldukça makul bir düzeyde yapabilirsiniz. Dilerseniz muhafazakâr tatil olanaklarından dahi yararlanabilirsiniz.
Kiralık bir villada tatil yapmak size çok şey kazandırır. Bunlar;
Sessiz ve sakin bir ortamda ailenizle birlikte harika zamanlar geçirirsiniz.
Sadece size ait bir havuzda gönlünüzce eğlenirsiniz.
Muhafazakâr villa seçenekleri ile dilerseniz gözlerden de uzakta bir tatil sürebilirsiniz.
Arkadaş ortamı ile gidiyorsanız eğer çok kişi ile gidip daha az ücret ödeyebilirsiniz.
Herhangi bir otel programına bağlı olmadan istediğiniz saatte kalkabilir, istediğiniz saatte yatabilirsiniz. Hatta yemeklerinizi dahi dilediğiniz saatte yiyebilirsiniz.
Kendinizi evinizde hissettirecek tüm konfora sahip olursunuz. Villalar son derece kaliteli mobilyalar ile donatılmışlardır.
Sadece haftalık olarak tutmak zorunda kalmaz, isterseniz günlük kiralık villa seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz.
Villa avantajları saymakla bitmez. Yeni evlenen çiftlere dahi günümüzde balayı villası ile hizmet verilirken sizlerde artık villa tatil konseptine bir yerden başlamalısınız. Yakında otellerde sadece turistlerin kalacağını ve o kişilerinde turlar aracılığı ile mecburi bir konaklama yaptıklarını unutmamak gerekir. O zaman bu yıldan başlayarak hemen bir villa seçerek bizimle iletişim kurabilirsiniz. Villayı yaptıktan sonra tek yapmanız gereken tatil zamanını beklemektir.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!