Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kiralık Villada Rüya Gibi Bir Tatil

Kiralık villalar, “tatil” kavramına yeni bir soluk getiriyor. Milyonlarca TL değerindeki lüks villalar, artık her bütçeye uygun fiyatları ile kiralanmaya hazır bekliyor. Günümüzde giderek büyüyen turizm sektöründen biri olan villalar, insanların huzuru aradığı yerlerden biri oluyor. Size özel bir yazlık olarak nitelendirebileceğimiz bu yapılarda fırın, buzdolabı, bulaşık makinesi, televizyon ve modern mutfak araç gereçleri hazır bulunmaktadır. Böylelikle dışarıda restoranlara para vermek yerine kendi evinizde yemeğinizi yapabilirsiniz.

Ayrıca özel bahçenizde barbekü yaparak, sevdiklerinizle sohbetlere katılabilirsiniz. Ülkemizin farklı mekanlarına inşa edilen villalar, denizi ve havuzu ayağınıza getiriyor. Sabah uyandığınızda kendinize gelmek için güne yüzerek başlayabilir ve ilerleyen saatlerde denizin ısınmasıyla denizin tadını çıkarabilirsiniz. Günlük, haftalık, aylık ve sezonluk kiralamalar, masraftan kaçınmayanlar için huzur dolu bir tatil vaat ediyor. Ege ve Akdeniz’in kıyı kesimlerinde deniz manzaralı bir villa tatili, enerjinizi yenilemeniz için yeterli olacaktır. Web sitemizin filtreleme seçenekleri sayesinde ihtiyacınız olanı bulabilirsiniz.

Ferah ve Temiz Bir Tatil

Düzenli olarak temizlikleri yapılan villalar, titizlik tutkunu olanların da yüzünü güldürüyor. Bu sayede İslami yaşam tarzını benimseyenler için ideal seçeneklerden biri haline geliyor. Muhafazakar villalar olarak da anılan bu yapılar, çevresi kapalı havuz ve bahçe sistemine sahip olduklarından yabancı gözlerden uzak kalmanızı sağlıyor. Sadece sevdiklerinize ayırabileceğiniz anlara şahitlik eden villalar ülkemizin birçok yerinde yaygınlaşmıştır. Herkesin kullanabileceğin jakuzi, sauna ve hamam gibi seçenekler ise farklı yapılarda hazır bekliyor. Çeşitli konseptlerde kiralama yapma fırsatı sunarak, her zevke uyabiliyor.

Kalabalık aileler için havuz boyunca konumlandırılan birden fazla şezlong ve şemsiye ile rahatça güneşlenebilirsiniz. Tabi ki villaları sadece dinlenmek olarak tanımlamamak gerekiyor. Tatil villalarının bulunduğu mekanlardaki tarihi ve turistik yerleri ziyaret ederek, her anı dopdolu geçirebilirsiniz. Ya da eşinizle yeni evlendiyseniz ve kaliteli bir tatil ile balayını aradan çıkarmak istiyorsanız, balayı villaları tam size göre. Birbirinden güzel renklere sahip en estetik villalarda tatil yapmak için elinizi çabuk tutmalısınız. Yapacağınız erken rezervasyonlar ile hem indirimli fiyatlardan hem de uzun süreli tatil fırsatından yararlanabilirsiniz. Dağ, orman ve deniz manzaralı villalar arasından zevkinize uygun olanı bularak, hemen tatile başlayabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!