Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kiralık Villada Tatil Keyfi

Tatilden hem keyif almak hemde kafa dinlemek istiyorsanız villalar size aradığınız her şeyi sunuyor. Muhteşem dizaynı, manzarası ve size ait özel havuzu ile aradığınız tatili fazlasıyla yaşayacaksınız. Kiralık villa ile yaz tatilini kusursuz geçirmek artık sizin elinizde bulunuyor.

Farklı insanlara hitap eden yapısı ile birlikte temizliğe ve hijyene önem veren insanların buluşma noktası olan villalarda tatil yapmak günümüzün en popüler uygulamalarından bir tanesidir. Hem kendinizi evinizde hissedecek kadar konforlu hemde bir tatilde aradığınız her şeyi sizlere sunan villalar ile birlikte tüm yılın yorgunluğunu kısa sürede atacaksınız. Ailenizle ve arkadaşlarınızla birlikte geçireceğiniz bir tatil deşarj olma konusunda size yardımcı olacaktır. Ara tatil dönemlerinde dahi kiralayabileceğiniz villaları isterseniz kışında kullanabilirsiniz. Isıtmalı havuzlu villa seçenekleri ile kışın bir taraftan dondurucu soğuk varken siz havuzunuzda sıcacık yüzebilirsiniz.

Herkese Uygun Farklı Villa Konseptleri

Villalar farklı konseptleri ile de dikkat çekiyor. Muhafazakâr aileler için muhafazakâr villa seçenekleri bulunuyor. Bu villalarda konaklayarak gözlerden tamamen uzakta harika zamanlar geçirebilirsiniz. Villalar, gerek doğal konumları ile gerekse açık olan noktalarının brandalar ile kapatılması neticesinde gizliliğe önem verecek şekilde dizayn edilmişlerdir. Sadece kendinizin olduğu ve rahat hissettiğiniz bir ortamda geçireceğiniz harika bir tatile davetlisiniz.

Yabancı kişilerin sizi rahatsız eden bakışlarından uzakta bir tatil geçirmek istiyorsanız bu villalarımızı size tavsiye ederiz. Villalarımızda bulunan mobilyalar ve eşyalar kendinizi evinizde hissettirecek kadar kalitelidir. Bunun yanında temizlikleri de titiz bir şekilde yapılmakta, havuzları dahi her gün siz uyurken temizlenmektedir. Böylelikle hiçbir şekilde kendinizi rahatsız hissetmeden tertemiz bir ortamda dilediğinizce bir tatil şansı elde edersiniz.

Yeni evlenen çiftlerimizi de unutmadık. Düğünün yorgunluğunu atabilecekleri bir ortamda tatil yapmak istediklerini düşünerek balayı villası ile onlara da arzu ettikleri ve hayalini kurdukları tatil keyfini yaşatıyoruz. Sizlerde tatilden zevk almak istiyorsanız eğer villa kiralama seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Villalar, sizlere özel olarak hazırlanmakta ve konforunuz için her bir detay en ince ayrıntısına kadar düşünülmektedir.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!