Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Kısa Süreli Tatillerden Nasıl Keyif Alınır ?

Tatil düşüncesi bile insanları mutlu eder. Tatil günü iple çekilir, aylar öncesinden planlar yapılır. Nerede tatil yapmalıyım, nerede konaklamalı, nereleri gezmeliyim soruları döner durur planlar içinde. Uzun süreli tatiller için daha rahat planlar yapılır. Süreye yayılır yapılmak istenen tüm aktiviteler, dinlenmek için de özel zaman ayrılabilir. Ancak kısa süreli tatilleri keyif alacak şekilde değerlendirmek bir nebze daha uğraş ister. Kısa süreliğine çıkılıyorsa tatile, dinlenmek için mi vakit ayrılmalı yoksa kısa süreyi maksimum düzeyde yeni yerler keşfederek mi değerlendirmeli? Resmi tatiller, bayram tatilleri kısa süreliğine çıkılan tatiller olmasından dolayı, tatilciler bu fırsatı olumlu anlamda değerlendirmek ister. Bir tatilden en güzel şekilde verim alabilmek için, öncelikle ne istediğine karar verebilmeli tatilciler. Kısa süreli tatiller için yakın mesafeli lokasyon tercihinde bulunmak, vakit kaybetmeden tatile başlamayı sağlayacaktır. Sadece dinlenmek, kafa dinlemek, iş stresinden uzaklaşmak için daha sakin bir yerde dinlenme odaklı bir tatil geçirebilir, kısa sürenizi gezerek değerlendirmek istiyorsanız da gezmek istenilen rotalar tatile çıkılmadan çizilmelidir. Bayram tatilleri, tatile çıkmak için sabırsızlıkla beklenen günler olduklarından, bayram tarihinden çok önce erken rezervasyon yaptırarak fiyat avantajı sağlayabilir, uygun fiyatlı bir tatil yapabilirsiniz. Planlı ve programlı çıkılacak bir kısa tatilde, herhangi bir organizasyon sıkıntısı yaşamadan keyif almanız mümkün. Tatile kiminle çıktığınız ve konaklama tercihiniz de yine yapılan planlar çerçevesinde göz ardı edilmemesi gereken konulardan biridir. Eşiniz ya da sevgiliniz ile baş başa bir tatil planlıyor ve dışarıdan herhangi bir şekilde rahatsızlık duymadan rahatça tatilinizi geçirmek istiyorsanız, korunaklı kiralık villalar bu anlamda sizi fazlasıyla memnun edecektir. Doğa ya da deniz manzaralı korunaklı villa kiralayabilir, hem doyasıya manzaranın keyfini sürebilir hem de güven içinde tatilinizi yapabilirsiniz. Tatil tercihiniz ne olursa olsun, planlarınızı istekleriniz çerçevesinde yapıp, kararlı en önemlisi içiniz rahat bir şekilde tatilinizi yapmanız tatilinizden fazlasıyla memnun bir şekilde dönmenizi sağlayacaktır.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!