Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Korunaklı Villalar ve Avantajlı Özellikleri

Korunaklı tatil villası, en temel tanımı ile havuzu dışarıdan görünmeyen villalardır. Yüzme havuzunun çevre duvarları ya da diğer başka unsurlar ile diğer tatilciler tarafından görünmesinin önüne geçilen bu yazlık tatil villaları, özellikle İslami kurallara uygun bir yaşam süren bireylerin tercihi durumundadır. Yine normal şartlarda bir korunaklı villanın sağladığı mahremiyeti sağlamak adına şehir merkezinden uzak ve trafiğin olmadığı alanlarda yer alan villaları tercih etmek gerekmektedir. Oysa korunaklı özellikteki Kalkan kiralık villa seçenekleri, şehir merkezine yakın ancak gözlerden uzak bir tatil imkânı sunmaktadır. Peki, korunaklı villa tam olarak nedir ve ne gibi özellikler sunmaktadır?

Korunaklı Villa Tatilinin Avantajları

Korunaklı villa seçenekleri, çevresi baştan sona duvarlar ile çevrilen müstakil konutlardır. Yüzme havuzları giriş katında yer aldığı için bu duvarlar sayesinde dışarıdan görülmesi oldukça zor olan bu villalar, aynı zamanda yeni evli çiftler tarafından balayı villası olarak da sıklıkla tercih edilmektedir.

Meraklı Gözlerden Uzak Keyifli Bir Tatil

Muhafazakâr villa olarak da bilinen korunaklı villalarda dilerseniz terasınızda keyifli bir akşam yemeği yiyebilir, biraz uzağınızda onlarca insan olsa da kendinizi dış dünyadan tam anlamı ile soyutlayabilirsiniz. Aynı durum havuz keyfi için de geçerlidir. Çünkü havuzu korunaklı villaların bahçesinde dilediğiniz kıyafetlerle ve dilediğiniz kadar havuz keyfi yapabilir, gözetlenme korkusu yaşamadan güneşlenebilirsiniz.

Yine korunaklı villaların çevre duvarları zannedildiği gibi çit değildir. Villanın tasarımına göre bu duvarlar beton, ahşap ya da başka bir materyalden yapılmış olabilir. Ortalama bir insan boyundan daha yüksek olan bu duvarlara çok yakın mesafede duran birinin dahi sizi gözetlemesi söz konusu değildir. Bu nedenle balayınızda ya da aileniz ile yapacağınız için gönül rahatlığı ile korunaklı villa tercih edebilirsiniz.

İhtiyaç Duyulan Gizlilikte Balayı Deneyimi

Korunaklı villa seçenekleri arasında en çok tercih edilenlerden birisi korunaklı balayı villalarıdır. Bu villalar genellikle 2-4 kişiliktir ve temel ihtiyaçların yanı sıra jakuzi gibi çiftlerin balayına renk katacak unsurları da barındırırlar. Ancak özellikle muhafazakâr çiftlerin balayında ihtiyaç duydukları en önemli şey gözlerden uzak olmak yani gizliliktir. Bu doğrultuda balayı tatiliniz için hem evinizde hissedebileceğini hem lüks hem de mahremiyet sağlayabilecek bir alternatif arıyorsanız, korunaklı lüks kiralık yazlıklar arasından seçim yapabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!