Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Lüks Kiralık Yazlıklar

Hızlı değişen iş dünyası, yoğun tempo ve artan çalışma saatleri insanları bir yıl boyunca tüketebiliyor. Bu nedenle iyi bir tatil yaparak, kendilerini yenilemeye çalışıyorlar. Tatil çalışanlar için önemli bir konu olduğu için her detayı düşünmeleri gerekiyor. Çünkü bir yıl boyunca beklenen tatilde bir şey bile yanlış gittiğinde tatilin anlamı kalmıyor. Özellikle tatilin konumu ve imkanları insanların memnuniyetini belirleyen hususlardandır.

Bu ihtiyaçları düşünerek hizmete sunulan lüks kiralık yazlıklar, yazın tatil yapabileceğiniz en şık villaları içeriyor. Sadece yazın değil her mevsim yoğun tempodan kaçarak kafa dinlemek isteyenler için birebir oluyor. Kalabalık bir arkadaş grubuysanız, kişi sayınıza göre belirleyebileceğiniz güzel bir villa sizi rahatlatmaya yetecektir. İster buralarda dinlenebilir isterseniz de işiniz için güzel bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz. Gürültü ve kalabalıktan uzak villalar, doğal güzellikleriyle büyüleyici ortamlardan biri olmayı başarıyor.

Yeni Nesil Tatil Modası

Yurtdışında oldukça yaygın olan korunaklı villalar, yavaş yavaş ülkemizde de tercih edilen yerlerden biri olmaya başlıyor. Özel havuz ve bahçesinin yabancılar tarafından görünmeyecek şekilde kapatılması ailenize ayıracağınız özel vakitlerde size rahatlık sunuyor. Doğal güzellikleri ve bol oksijeniyle hem vücudu hem de ruhu tazeleyen bu yerler, kiralanabilecek en güzel alanlardır. Dayalı, döşeli bir şekilde hizmete açılan her ev, yerleşime açılmadan önce detaylı temizlikten geçiriliyor. Böylelikle aileniz için ferah ve sağlıklı bir ortam hazırlanıyor. Geniş ekran televizyon, sınırsız internet, oyun salonu, sinema salonu, teras ve mutfak araç-gereçleri gibi eşyalar bakımından zengin olanaklar bulunuyor. Her kesime hitap eden dekoratif özellikleri sayesinde rengine kadar farklı villaları kolaylıkla bulabiliyorsunuz.

Tatilin Yeni Yüzü

Korunaklı villalar ile ekonomik olarak büyüleyici bir tatil yapmak da çok kolay. Kişi sayısı, oda seçenekleri, gün sayısı ve villa imkanları gibi detayları bütçenize göre filtreleyerek, bütçenize uygun bir villa bulabilirsiniz. Muhteşem manzarasıyla izlemeye doyamayacağınız ülkemizin en güzel saklı cennetlerini görebilirsiniz. Size ait özel havuz, bahçe ve teras olduğu gibi çocuklarınız için de özel havuz ve oyun alanları bulunmaktadır. İster bahçenizde barbekü yapabilir isterseniz de akşam vakitlerinde film keyfini modern televizyonlarla yaşayabilirsiniz. 7/24 müşteri desteğiyle aklınıza gelen her soruya cevap bulabileceğiniz hizmet ile yıl boyunca yapmaktan geri kaldığınız her şeyi yapabilirsiniz. Yerli ve yabancı turistlerinde akın ettiği bu mekânlar, her sezon yeni adresini olacaktır.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!