Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Lüks ve Çeşitli Kiralık Villalar

Onlarca villa seçeneğiyle yaz mevsimini en eğlenceli bir şekilde geçirebileceğiniz muhafazakar villalar, İslami yaşam tarzını benimseyen ailelerin ilk tercihi oluyor. Yaz aylarında doluluk oranı yüksek olan, aynı zamanda tek bir odada tatil yapma imkanı veren oteller yerine özgür bir alan ve uzun süre tatil fırsatı veren villaları tercih edebilirsiniz. Gözlerden uzak bir tatil yapabileceğiniz villalarda, size tahsis edilmiş havuz ve bahçenizde istediğiniz gibi giyinerek yüzebilirsiniz. Villaların birçok özelliği bulunduğu için ihtiyacınız olanı seçerek, bütçenize uygun olanı bulabilirsiniz.

Deniz kıyısında veya merkeze yakın yerlerde kiralama yaparak, gününüzü nasıl geçireceğinizi de değerlendirebilirsiniz. Lüks ve işlevsel tasarımlarıyla aradığınızı kısa sürede bulabileceğiniz villalar, kararsızlık yaşatmıyor. Yıl boyunca üzerinizden atamadığınız yorgunluğu kısa sürede bertaraf ederek, yeni iş sezonuna daha enerjik başlayabilirsiniz. Bu enerji ise iş hayatında verim olarak geri dönecek ve terfi almanıza yardımcı olacaktır. Kısacası günlük kiralık villa tatili yapmak bile ödediğiniz fiyatı dolaylı olarak size geri kazandıracaktır.

Balayı Villasında Kaliteli Konaklama

 Romantik anlara şahitlik edecek balayı villaları, mükemmel manzarasıyla sevginizi haykırmanıza yardımcı oluyor. Biraz daha lüks mekanlarda masraftan kaçınmayanlar, şifalı su anlamına gelen jakuziden yararlanabilirler. Ayrıca sauna, hamam, sinema salonu ve oyun salonuyla eğlenceli anlar yaşayarak, kaliteli bir şekilde dinlenebilirsiniz.  Bal gibi geçecek balayınızda sorunlar yerine ertesi günü nasıl değerlendiririm diye düşüneceksiniz. Türkiye’nin turistik alanlarına inşa edilen villalar, doğanın doğal yapısını bozmadan entegre edilmektedir.  Örneğin

Antalya’daki villalarda hem yüzebilir hem de sahillerin tadını çıkarabilirsiniz. Bunun yanında Aspendos antik kenti ve Kaleiçi gibi yerleri ziyaret edebilirsiniz. Kültürel bilgi, birikiminizi katlayacak balayı villaları için kiralama yapmadan önce gezi rehberinizi hazırlamanızı tavsiye ediyoruz. Gezilecek yerler, tadılacak lezzetler ve öğrenilecek bilgiler sizi bekliyor. Yaz mevsiminin her anını dolu dolu geçirerek, can sıkıntısı kavramını yaşamayacaksınız. Ayrıca deniz gezisini de unutmamak lazım. Tekne turları, sörf ve ada gezileri de ruhunuzun derinliklerinde yol almanızı sağlayacaktır. Birbirinden güzel ve lüks imkanlardan uygun fiyatlara yararlanmak için yapmanız gereken tek şey erken rezervasyondur. Dayalı döşeli bir şekilde hizmete açılan villalara sadece bavulunuzu alıp gelmeniz yeterlidir. Evinize adım attığınız anda tatile başlayabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!