Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Manzarasıyla Büyüleyici Kiralık Villalar

Arkadaş gruplarının, yeni evli çiftlerin ve geniş ailelerin tercih ettiği muhafazakar villalar, huzur, sakinlik ve mutluluğu ayağınıza getiren yeni nesil tatil türlerinden birisidir. Peki ama en çok tercih edilen otellerden farkı nedir? Öncelikle otellerde tek bir odada sıkışıp kalmak yerine villalarda geniş bir alanda tatil yapabilirsiniz. Bu da rahat hareket kabiliyeti ve çeşitli imkanlarla tatil yapmak anlamına geliyor.

Ayrıca villalarda jakuzi, sauna ve hamam gibi enerjinizi yenileyebileceğiniz alanlarda mevcut. Şifalı su anlamına gelen jakuzi, birikmiş stresinizi ve yorgunluğunuzu atmanız için kullanabileceğiniz imkanlardandır. Ayrıca korunaklı yapısıyla dikkat çeken bu evler, oteller gibi kalabalık alanlardan sizi uzak tutuyor. Yan odadan gelen gürültü, ortak havuz, dakikalarca yemek sırası bekleme ve herkesin içinde yemek gibi sorunları da ortadan kaldırıyor. Kısacası sadece size tahsis edilmiş büyüleyici bir mekanda tatil yaparak, her anı ailenize ayırabiliyorsunuz.

En Güzel Balayı Villası

Artık yeni evli çiftlerde oteller yerine balayı villaları tercih ediyorlar. Çoğu villa sadece balayı için düzenlenmiş özel dekorasyonlara sahip oluyor. Rezervasyon öncesinde belirtilmesi durumunda özel sürprizlerde yapılabiliyor. Bu sayede geleceğe güzel anılar bırakabiliyorsunuz. Masmavi denizi, tertemiz havuzu, her yerde göremeyeceğiniz ender bitkilerle zengin bir bahçe ile tatilin anlamı değişiyor.

Geçmişte sadece yüzmek ve günü geçirmek olarak adlandırılan tatil kavramı günümüzde ihtiyaç haline gelmiş “yenilenme” alanları olmuştur. Sadece villalar değil villaların bulunduğu konumlarda en güzel bölgelerdendir. Bu nedenle kiralama yaptıktan sonra bölgenin kültürel, tarihi ve turistik alanlarını da ziyaret ederek, her günü dolu dolu geçirebilirsiniz. Yöresel yemekleri tadabilir, gece hayatına katılabilir ve dönüşte sevdiklerinize yöreye has hediyelik eşyalardan alabilirsiniz.

Cazibe Merkezleri

Korunaklı villalar, ülkemizin en güzel tatil mekânlarına inşa edildikten sonra birer cazibe merkezi olmayı başarmıştır. Sadece diğer illerden değil yabancı ülkelerden de sıkça ziyaret edilmeye başlanmıştır. Böylelikle ülkemizin tüm güzellikleri dünyaca tanınmaya aday olmuştur. Mahremiyete ve gizliliğe önem veren bu yapılar, kişiselleştirilmiş özellikleri sayesinde hızla önem kazanmaya başlamıştır. Bu nedenle kiralama yaparken evlerin özelliklerine ve sağladıkları imkânları detaylıca incelemelisiniz. Villanın bulunduğu konum, sosyal imkânlara yakınlığı ve fiyatlarına göz atarak, bütçenize göre en uygun villayı bulabilirsiniz. Tercih yapmakta zorlanıyorsanız, bizi arayarak öneri ve tavsiyeler alabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!