Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Muhafazakar Balayı Villası


Her çift nişan, kına ve düğün derken en güzel bir balayını hak eder. Balayı hem eşinizle güzel vakit geçirebileceğiniz hem de evliliğin temellerini oluşturabileceğiniz bir tatildir. Burada geçmiş günlerin stresini ve üzüntüsünü atarak her yeni güne mutlu uyanabilirsiniz.  Balayı villaları olarak da anılan bu yapılar, her zevke uygun seçenekler sunuyor. İster karışık renklerin ahenkli uyumunu isterseniz de doğanın rengine uygun bir tercih yapabilirsiniz. Türkiye’nin kıyı kesimlerindeki ünlü tatil beldelerinde bir balayı geçirmek ise unutulmaz oluyor.

Takım adalarının yakınında bir villa kiralama yaparak, canınız sıkıldığında ada turuna çıkabilirsiniz. Eski çağ medeniyetlerinin mirası olan bu doğa harikası mekanlar, villalar ile birleşerek hayatınızdaki en güzel vakitleri vaat ediyor. Eşinizle hiç olmadığı kadar mutlu olabilecek ve geleceğinizi güçlendirecek manevi duyguları burada yakalayabileceksiniz. Mükemmel manzarasıyla denizi ayağınıza seren balayı tatili, hoş kokusu ve temiz havasıyla büyülemeyi başarıyor. Manzaranın tadını akşam vakti de çıkarmak isteyenler, bahçesinde özel ışıklandırmanın bulunduğu yapıları tercih edebiliyorlar.

Keyifli Bir Tatilin Adresi

Teras ve balkonlu seçenekler ile gökyüzüne yakın oturarak, kahve ve kitap keyfi yapabilirsiniz. Beş yıldızlı otel kalitesindeki muhafazakar villalar, huzuru ve dinginliği ile ruhunuzu dinlendiriyor. Modern mutfak eşyalarından yeni nesil mobilya takımlarına kadar dayalı döşeli olarak hizmete açılıyor. Hiç kimsenin sizden izinsiz girememesi ve görememesi sayesinde rahatça güneşlenebilir ve yüzebilirsiniz. Deniz tutkunu olanlar ise denize yakınlığı 0-200 metre olan villaları da tercih edebiliyor. Deniz ve havuz meraklısı olmayanlar ise dağ ve orman manzarası evlerde kuş cıvıltılarıyla güne merhaba diyebiliyor. Böylelikle yeşil doğanın içinde daha sakin dinlenerek, sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

Önemli bir proje üstünde çalışıyorsanız, doğayla baş başa bu villalar, zihninizin çalışmasına da yardım ediyor. Daha önce aklınıza gelmeyen fikirler, temiz havanın zihninize girmesiyle canlanabiliyor. Ayrıca kalabalık mekanlarda saatlerce çalışarak çözüm getiremediğiniz işleri, villalarda kısa sürede çözebilirsiniz. 1 kişiden başlayarak 10 kişi ve üstüne kadar konaklama imkanı sunan villada tatil fırsatı, uygun fiyatlarıyla yüz güldürüyor. Web sitemiz üzerinden villaların resimlerine ve özelliklerine bakarak, ihtiyacınız olanı kısa sürede bulabilirsiniz. Jakuzi, havuz ve bahçe gibi imkanları da tercih ederek, tatilinizi çeşitlendirebilirsiniz. Böylelikle mutlu bir şekilde tatili sonlandırabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!