Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Muhafazakar Villalar

Her insan yıl boyunca çalıştıktan sonra güzel bir tatili hak eder. Ailenizle veya arkadaşlarınızla güzel bir tatil yapmak, geçmişte lükse girse de günümüzde çeşitliliğin artması bir nebze olsun herkese ulaşmasını sağlamıştır. Tatil denince akla daha çok oteller gelebilir. Bunun nedeni reklamlar ve biraz da otellerin hem tatil bölgesinde hem de şehir içinde bulunmasıdır. Fakat günümüzde giderek yaygınlaşan muhafazakar villalar, gözlerden uzak ve huzurlu bir tatil yapmanın önünü açıyor.

 Size özel bir havuz, bahçe ve teras ile özgürce hareket edebileceğiniz geniş bir alanda tatil yapabilirsiniz. Ülkemizin en ünlü ve doğal güzellikleri zengin tatil yörelerinde tam anlamıyla dinlenebileceğiniz tatil seçenekleri artık çok geniş. İslamlar, Üzümlü, Dalyan, Kalkan ve Fethiye gibi farklı mekanlar, her zevke hitap eden yapısıyla göz dolduruyor. Siz de zevkinize uygun bir villa bulmak için web sitemizin filtreleme seçeneklerini kullanarak arama yapabilirsiniz.

Estetik ve Şık

Villalar işlevsel olmasının yanı sıra estetik ve şık olmasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor. Her biri zengin detaylarla tasarlanmış evler, ziyaretçilerine harika anlar yaşatmayı başarıyor. Bu tip villalar sadece muhafazakar yapıdaki insanlar için değil gözlerden uzak kalmak isteyen yeni evli çiftlerin de vazgeçilmezi arasına giriyor. Birbirinden renkli ve dekoratif balayı villaları, romantik anlara şahitlik ediyor. Lüks bir görünüm sunarken evinizin konforunu da ayağınıza getiren evler, dayalı döşeli bir şekilde hizmete açılıyor.

Temizlik tutkunlarını bile sevindiren hijyenik temizlikler, evinize yerleşmeden önce detaylı bir şekilde yapılıyor. Bu sayede aileniz için daha sağlıklı bir ortam yakalanabiliyor.  En kaliteli ankastre mutfaklardan modern salon mobilyalarına kadar rahatlık için her şey düşünülmüş durumda. Yabancı gözlerden uzak tutulan balayı villaları, havuzun ve bahçenin çevresi kapatılarak, size daha rahat hareket edebileceğiniz bir ortam yaratır. Tabi ki bu ortam doğal güzelliklerden de ödün vermiyor.

Ekonomik Villalar

Korunaklı villalar, tüm bu özelliklerin yanı sıra ekonomik olmasıyla da dikkat çekiyor. Ortalama bir otel fiyatına yakın olarak sunulan evler, size sağladığı özgürlükler sayesinde daha avantajlı olabiliyor. Ayrıca kişi sayınız ve ihtiyaçlarınız minimal olduğu sürece daha uygun fiyatlardan yararlanılabiliyor. Yapılan erken rezervasyonlar ile sezon öncesinde indirimli fiyatlar sağlanabiliyor.  Villalara olan ilgi oldukça revaçta olduğu için sezon başlamadan yerinizi ayırtarak en güzel yerlere sahip olabilirsiniz. Bir sezon en güzel anıları yaşatacak villalar bir tık ötenizde!

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!