Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Neden Muhafazakar Villa Tatili ?

Tatil, tüm yılın yorgunluğunu üzerimizden attığımız ve motive olmamızı sağlayan keyifli bir aktivitedir. Bunun için belki de yıl boyu, iyi vakit geçirebileceğimiz bir tatil merkezi ararız. Ancak keyifli bir tatil için en az tatil yöresi kadar nerede konaklayacağımız da önemlidir. Konaklama adına tercih edilebilecek birçok alternatif mevcuttur. Bu alternatifler arasından en çok tercih edilenlerden birisi ise otellerdir. Ancak bu konaklama merkezleri, özellikle balayı çiftleri ve muhafazakâr aileler için yeterince konfor sağlayamamaktadır. Çünkü balayı çiftleri baş başa bir tatil için sakin mekânlar ararken, muhafazakâr aileler ise özgürce havuz keyfi yapacakları ortamları tercih ederler. Hem balayı çiftlerinin hem de muhafazakâr ailelerin bu beklentilerini karşılayan en ideal seçenek ise muhafazakâr villa tatilidir.

Muhafazakâr villalar, aynı zamanda korunaklı villa olarak da adlandırılmaktadır. Villanın çevresini saran yüksek çevre duvarları sayesinde havuzu dışarıdan görünmeyen bu villalarda tatil yapmak için birçok neden sayılabilir. İşte o nedenler ve daha fazlası…

Muhafazakâr Villalar Hemen Her Bütçeye Hitap Eder

Korunaklı villaların tatilciler için sunduğu en önemli avantajlardan birisi şüphesiz ekonomik bir alternatif olmalarıdır. Ancak birçok birey, villa kiralama ile ilgili çok pahalı olduğu yönünde bir önyargıya sahiptir. Oysa otel ya da apartlara göre çok daha konforlu oldukları göz önünde bulundurulacak olursa, kiralık villa için ödenen ücretin ne kadar uygun olduğu çok daha net bir şekilde anlaşılacaktır.

Bunların yanı sıra muhafazakâr villa fiyatları ise; villanın özelliklerine ve kiralama yapılacak gün sayısına göre değişiklik göstermektedir.

Ev Konforundan Çok Daha Fazlasını Sunarlar

Sundukları mahremiyet nedeniyle sıklıkla tercih edilen muhafazakâr villaların aynı zamanda ekonomik bir seçenek olarak değerlendirilebileceklerinden yukarıda bahsetmiştik. Ancak muhafazakâr villa tatilinin sunduğu avantajlar bunlar ile sınırlı değildir. Çünkü bu villalarda düzenli olarak temizlenen ve dışarıdan görünmeyen havuzun yanı sıra daha birçok lüks özellik mevcuttur. Bu doğrultuda ekonomik yazlık villalar içerisinde mutfakta yemek yapmak için hemen her türlü araç-gereç yer almaktadır. Yine villada konaklayan kişilere yetecek sayıda tuvalet, banyo ve yatak odasının yanı sıra; TV, Wifi, klima ve hatta jakuzi de yer alabilmektedir.

Eğer siz de sevdikleriniz ile gözlerden uzak bir tatil hayal ediyorsanız, muhafazakâr yazlık tatil villaları arasından dilediğinizi tercih edebilir, unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!