Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Türkiye’nin cennetlerinden, Fethiye’nin gözbebeği, tatilcilerin vazgeçilmez adresi Ölüdeniz her yaz yerli yabancı birçok tatilci ağırlamakta. Ve her geçen gün daha da tercih edilmeye başlanan Ölüdeniz, bu kadar hayranlığı sonuna kadar hak eden tam bir doğa harikası, cennetin yansıması, doğal güzelliğin deniz ve doğaya yansıması… 950 hektarlık bir alanda varlığını sürdüren Ölüdeniz, doğal bir tabiat parkı.

Tabiatın bizlere sunduğu her türlü renge Ölüdeniz’de ton arası geçişlerle karşılaşmamak imkansız. Yeşilin bin bir tonu, turkuazdan laciverte dönen mavinin büyüleyici enginliği. Sanki profesyonel bir ressamın elinden çıkmış dünyanın en güzel resmi gibi Ölüdeniz, kusursuz, büyüleyici ve etkileyici. Tatil için Ölüdeniz’i tercih etmeniz demek, hem doğaya, hem eğlenceye, hem de gezmeye sonuna kadar doymak istiyorsunuz demek. İsmiyle bu denli yakışan başka bir bölge yoktur Ölüdeniz gibi. Sessiz sakin tüm güzelliğini önünüze sererken, size de bembeyaz kumların üzerinde, içinde tek bir yosuna rastlanmayan denizini seyre dalmak kalıyor. Dünyanın en güzel ve temiz plajları arasında gösterilen Ölüdeniz aynı zamanda mavi bayrağa sahip. Bu da suyunun ne kadar berrak ve temiz olduğunu gösteren en önemli gösterge. Denizin üzerine uzanan irili ufaklı kara parçaları, aynı zamanda mavinin içinde yemyeşil yükselen büyüklü küçüklü adacıklar, izledikçe büyüleyen en doğal ve büyüleyici detaylar.

Ülkenin en değerli tatil destinasyonlarından biri Fethiye Ölüdeniz. Ancak dünya geneline baktığımızda da tercihini bu cennetten yana kullanan pek çok turistle karşılaşmak mümkün. Ölüdeniz’de birçok su sporunu denemeniz mümkün. Ancak burada en çok tercih edilen aktivitelerden biri de Babadağı’ndan yapılan yamaç paraşütü heyecanı. 2000 metre yükseklik, uçurumdan sonra başlayan büyüleyici manzara. Ölmeden yapılacaklar listeniz varsa, Ölüdeniz’deyamaç  paraşütü yapmayı eklemeyi unutmayın maddelere. Zira bu deneyimi yaşadıktan sonra, bundan daha güzeli olamazdı diyeceksiniz büyülenmiş bir şekilde. Yükseklik korkunuz varsa bile eğer ciddi bir sağlık sorununa neden olmayacaksa bu deneyim, tatilinizi yamaç paraşütü yapmadan sonlandırmayın. Aslında burada önemli olan yamaç paraşütü yapmak değil, yazıda da bahsettiğimiz üzere mavi ve yeşilin her tonuna kuş bakışı şahit olmak, upuzun kumsalın sonsuz beyazlığına eşlik eden dik yamaçlar… Koylarıyla da cennet kapılarını her defasında sizi sonsuza kadar açan Ölüdeniz’e gittiğinizde başta Kelebek Vadisi olmak üzere görmeniz gereken koylardan. Kara yoluyla ulaşımı olmayan koya, tekne turuyla katılıp dağların arasında yüzmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Tatilinizde hem dinlenmek hem de eğlenmek istiyorsanız Ölüdeniz’de ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceksiniz. Sofranızı şenlendiren taptaze balıkların sergilendiği meyhanelerden, sabaha kadar dansın yorgunluğunu günün ilk ışıklarıyla kumsalda atacağınız gece hayatı, sessiz sakin koylarında kuracağınız kamplar. Bir tatilden beklediğiniz her şeyi sunuyor size Ölüdeniz. Eğlenceyi ve tatili size bir arada sunan bu bölgede, konaklama için de sıkıntı yaşamayacaksınız. 5 yıldızlı otellerden tutun da butik otellere, pansiyonlardan apartlara kadar konaklama tercihinizi istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!