Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Otellere alternatif konaklama şekli, villa konaklamalı tatiller

Tatil sadece çalışanlar değil herkes için ihtiyaç. Yeni yerler keşfetmek, görmek, tanımak, dinlenmek. Tatil kadar dikkat edilen diğer bir husus da hatta en önemlisi de konaklama. Esasında konaklama, tam anlamıyla zevk ve bir tatilden ne istediğinizle doğru orantılı bir durum. Tatile çıkmadan daha doğrusu kalacağınız yere karar vermeden önce bu soruları kendinize özellikle sormanızı öneririz; benim tatilden beklediğim ne? Konaklama benim için ne kadar önemli? Bu sorulara doğru cevaplar verdiğiniz takdirde doğru tercih yapacağınıza şüpheniz olmasın.

Eğer sizin tatil anlayışınızda, gün boyu gezmek, yeni yerler görmek, yüzmek, güneşlenmek varsa ve konaklamayı sadece uyuma ihtiyacınızı giderme aracı olarak görüyorsanız otel ya da pansiyonlar sizin için uygun bir konaklama olacaktır. Ancak çıktığınız tatilde, tatilin sizi fazla yormasına izin vermeden hem dinlenip hem stres atmak hem evin içinde de tatilin keyfini yaşamak istiyorsanız villa konaklamaları sizin için daha keyifli ve doğru bir seçim olacaktır. Çünkü villa konaklamalı tatillerde, evinizin içi ihtiyaçlarınız düşünülerek dizayn edilmiş güneşlenme alanları ve havuzuyla dışarı çıkma ihtiyacı hissetmeden de tatil keyfi sürebilirsiniz. Villa konaklamalarının aynı zamanda bir çok varyasyonu mevcut olup, tatile çıkacağınız kişi sayısı ile de villa tercihleriniz yapabilme imkanınız oluyor.

Otellerin yerini Villa konaklaması mı alıyor?

Yukarıda da anlatılanlar gibi tatil ve konaklama tam anlamıyla zevk ve ihtiyaç denklemiyle karar verilebilecek bir konu. Sizin bir tatilden beklediğiniz nedir? Bu soruya verdiğiniz cevap konaklama tercihinizi de çoktan yapacaksınız anlamına gelmektedir. Son yıllarda villa konaklamalarının konforundan dolayı fazlasıyla tercih ediliyor olması akıllara doğal olarak “otellerin pabucu dama mı atıldı?” sorusunu getiriyor. Durum elbette böyle değil. Villa konaklamaları diğer alternatif konaklama şekillerine göre daha konforlu ve imkanlı olduğu için tercih edilebiliyor. Tatilciler kendi eviymiş gibi villalarında konaklayabiliyor aynı zamanda kendi zevklerine göre yemeklerini yapıp, dinlenip, rahatlayabiliyor. Otel ile villa arasında elbette birçok fark var. Otellerde belirli kurallara uymak zorunluluğunuz var ancak villalarda kendi özgürlüğünüzü yaşayabiliyorsunuz. Ev konforu ve huzurunu tatilde de yaşamak isteyenlerin sıkça tercih ettikleri bir konaklama şekli villalar. Bu anlamda turistik bölgelerde hizmet veren firmalar mevcut. Ancak size tavsiyemiz, güvenmediğiniz ya da daha uygun diye bilmediğiniz yerlerden ne otel ne de villa kiralamayın. Araştırın, öğrenin, referans alın özellikle villalar için. Firmayı araştırın ona göre villanınız kiralayın. Tatil ve huzur önemli, dikkat etmekte yarar var.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!