Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Özel Balayı Tatilleri

Hayatınızın en özel ve değerli anlarından olan evlilik için uzun bir süre hazırlık yaptınız. Alışveriş, terzi, ev, düğün derken fazlasıyla stres içinde yoruldunuz. Özel bir düğüne özel bir balayı yakışır diyerek, evliliğinizin ilk anlarını eşinizle birlikte baş başa özel bir balayı ile taçlandırmak en doğal hakkınız. Hem tatil hem balayı için, birçok alternatif mevcut. Ancak tercihiniz yeni evli bir çift olarak, tamamen size ait konaklama alanı ve tatilse, siz yeni çiftlere özel olarak hazırlanmış kiralık balayı villalarını tercih edebilirsiniz. Özellikle Kaş ve Kalkan bölgesi ise tatil için tercih ettiğiniz yerler, bu lokasyonlardaki ister doğa ister deniz manzaralı balayı villaları sizi tatiliniz süresince fazlasıyla memnun edecektir. Bu tarz kiralık villaların en önemli özelliği, romantik ve konforlu bir alanda konaklamanız ve evliliğin ilk günlerini huzurlu bir şekilde geçirilmesini sağlamalarıdır. Balayınız için birçok yerde pek çok farklı alternatif mevcut. Zevkiniz ve isteğinize göre tercih yapabilirsiniz. Ancak son yılların en fazla tercih edilen konaklama şekillerinden villa tatilleri, balayı tatiliniz için özel bir alternatif olacaktır. Balayı villalı konaklama tercih ediyorsanız, tamamen size ait odalar, bahçe, konfor alanları, havuz, manzaraya da kucak açacaksınız demektir. Eşinizle birlikte baş başa düğün stresini atabilmeniz için tamamen konforunuz göz önünde bulundurulacak hazırlanmış olan balayı villaları, dışarıya çıkma ihtiyacı hissetmeden tatilinizi geçirebilmeniz olanağı sağlıyor size. Kendi yemeğinizi yapabilin diye eksiksiz eşyalarla süslenmiş mutfağınız, kalabalık değil sakin bir güneşlenmekse istediğiniz yine havuzunuz ve size ait bahçe mobilyalarında günün ve güneşin keyfini sürebileceksiniz. Kiralık balayı villaları, sizlere adeta düğün stresi ve yorgunluğunu iyice üzerinizden atın diye tahsis edilmiş bir konaklama alternatifi. Bolca dinlenin, eşinizle evli olmanın ilk anlarını keyifle yaşayın ve unutulmaz bir balayı yaşayın diye, sizler için hazırlanmış balayı villaları ilk tercihiniz olsun.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!