Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Ülkenin en güzel plajlarına sahip, turizm cenneti, doğal güzellikler destinasyonu bölgeleri neresi diye sorulsa Antalya cevapların en başında gelir. Plajları, tarihi ve kültürel zenginlikleri, deniz ısısı bile Antalya’yı gözde tatil bölgelerinden biri haline getirmek için yeterli. Tabi ülkenin en uzun 2. Dünyanın ise 11. kumsalı olma özelliğini elinde barındıran Patara Plajı’nın da bölgede olduğunu düşünürsek, Antalya’nın tatil bölgeleri arasındaki önemi ve yeri daha da anlam kazanıyorsanki, sizce de öyle değil mi?

Türkiye’nin Samandağ Plajından sonra en uzun ikinci plajı olan Patara Plajı, 12 km uzunluk ve 250 ila 1500 metre genişliğe sahip olup, derinliği 300 metre civarındadır. Diğer plajlara nazaran suyu sığ olan Patara plajının yıllık ziyaretçi oranı neredeyse 400 – 500 bin civarında. Doğal bir güzellik olması yanında güvenli bir yer olması da bölgenin tercih edilmesinde önemli bir etken. Tatil yaparken dinlenmek, dinlenirken bolca temiz hava almak, temiz hava alırken güneşin teninizdeki aksini hissetmek istiyorsanız Patara Plajını mutlaka ziyaret edilecek yerler arasında baş sıraya çıkartın. Uzunca bir kuraklık ve susuzluktan sonra karşınıza çıkan devasa bir vaha gibi, uçsuz bucaksız ve göz kamaştıran. Tabi ne yazık ki nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan CarettaCaretta’ların da üreme merkezi olduğunu düşünürsek Patara Plajı, hem cazibeli hem özel bir hal alıyor ziyaretçiler için. Plajın bu özellikleri nedeniyle koruma altında olduğunu belirtmekte de fayda var.

Bir yere ilk kez gidilecekse güzel ve doğal olmasına özellikle dikkat edilir. Ancak göz ardı edilmeyecek olan diğer önemli bir hususda güvenli bir yer olması. Patara plajının tercih etmek için doğal bir doğa mucizesi olması yanında yerli ve yabancı ziyaretçiler için ayrıca güvenli bir yer olması dikkat çeken en önemli özelliklerinden. Akdeniz’in en güzel kumsal ve sahillerinden biri Patara Plajı evet, çünkü göz alabildiğine uzanan engin bir deniz, yine göz alabildiğine uzanan engin bir kumsal ve ortasında yüzünüzü okşayan hafif meltem esintisinin huzurunuza eşlik ettiği dinginlikte siz. Plajın rüzgar alıyor olması, güneşin etkilerini bir nebze olsun azaltması yanında, sörf tutkunları için de elverişli bir uğrak nokta. Patara Plajı’nın tüm bu özellikleri sadece yaz ve deniz turizmi için cazibe noktasına haline getiriyor gibi görünse de adını Patara Antik Kent’inden aldığını düşünürsek, tarihi ve kültürel anlamda da Patara dikkatleri üzerine çeken bir lokasyon. Kültürel, doğal güzellik, tarihi doku, carettacarettalar… Tercihiniz her ne olursa olsun, Patara’dan eliniz boş ayrılmayacaksınız.Plajın Yeşilçam filmlerinde kullanılan doğal bir çöl seti olduğunu da notlarımıza eklemekte fayda var.

Plaja giriş ücretli olup ( cüzi bir miktar ), plaj içinde bulunan kafeteryadan alışveriş yapabilir aynı zamanda şemsiye ve şezlong ihtiyacınızı da karşılayabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!