Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Son yılların yükselen tercihi, Muhafazakar villa ve tatil

Bundan birkaç yıl öncesine baktığımızda muhafazakar villa ya da konaklama şekli denildiğinde ne olduğunu anlamaz, üzerinde düşünmek zorunda kalırdık mantık yürüterek. Ancak değişen toplum yapısı, yaşam standartları, özgürlük alanlarının varlığı derken insan ihtiyaçları da bu anlamda değişiklik göstermeye başladı. Daha rahat insanların rahatça tatil yapabildikleri gibi muhafazakar tatil tercihinde bulunanlar da, rahatça tatil yapıp gönüllerince konaklayabilsinler diye, Muhafazakar villalar da ciddi bir artış gözlemlenmeye başlandı. Ayrım değil ancak tercihlerin beraberinde ihtiyaçları doğurması, proje sahiplerini de harekete geçirdi. Muhafazakar villa tipi konaklamanın en büyük avantajı, dışarıya neredeyse kapalı bir alan olup, ailelerin doyasıya ve özgürce tatillerini yapabilmeleri için oluşturulmuş bir yaşam alanı. Özel güneşlenme alanları, özel havuz, özel teras, özel bir bahçe ile tamamen size ait bir alan içinde keyiflice tatil yapabilme imkanı sunuyor Muhafazakar villa tipi konaklama. Akdeniz ve Ege gibi turizmin yoğun olarak yaşandığı bölgelerde bu tip konaklama biçimi oldukça yaygın. Durum böyle olunca otel ya da pansiyonda başka tatilcilerle tatil yapmak istemeyen insanlar için özel bir ihtiyaç olarak ortaya çıkan bu konaklama şekli, proje sahipleri için de ilham oldu ve bu tatil şekli son yılların en çok tercih edilen konaklama anlayışı oldu.

MUHAFAZAKAR VİLLALARIN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Muhafazakar villa diğer bir adıyla korunaklı villa, belirli bir kesimin ailecek ve özgürce tatil yapıp konaklayabilecekleri bir yaşam alanı tercihi. Yaşam alanı diyoruz çünkü korunaklı villalarda, kendi evinizden eksik hiçbir şey yok. A’dan Z’ye mutfak eşyalarından mobilyalara, konforlu yataklardan son model bahçe mobilyalarına kadar her şey düşünülmüş. Kendi evinizden tek farkı fazlasıyla doğa ya da deniz manzarası ile uyanıp uyanıyor olmanız olacak. Korunaklı villalar dışarıya tamamen kapalı kendi içlerinde özgür bir konaklama alanı. Özel güneşlenme alanı, özel bir havuz, özel dinlenme alanları ile tamamen kişiye özgü bir konaklama şekli. Dışarıda herhangi bir gözün asla içeriyi göremeyeceği şekilde korunaklı olarak inşa edilen Muhafazakar villalar, bu tatil anlayışını benimseyen kesim tarafından fazlasıyla rağbet görmekte. Her bütçeye uygun alternatif villa tipleri ile de daha çok tercih edilmeye devam edeceğe benziyor.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!