Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Tatilde Monotonluğun Dışına Çıkmaya Hazır Mısınız ?

Özgürlüğün her geçen gün daha da önem kazandığı günümüz koşullarında sizlerde tatilde özgür olmaya hazır mısınız? Araştırmalara göre ikinci veya üçüncü gün arasında otellerin programlarından tatilciler sıkılıyor. Buradan sonra tatil artık onlara pek bir şey ifade etmiyor. Yaşadıkları yerlerde yaptıkları rutin bir şey gibi her gün yemek yemek, havuza girmek ve bunların hepsini belirli saatlerde yapmak bir yerden sonra sıkıcı geliyor. Kiralık villa ile birlikte bu monotonluktan dışarı çıkabilirsiniz.

Kalabalık bir grupla veya ailenizle birlikte kafanıza göre bir tatil yapmak hoş olmaz mı idi? Villa kiralama yolu ile sabah kaçta kalkarsanız o zaman kahvaltı edebilir, karnınız ne zaman acıkırsa o zaman yemek yiyebilirsiniz. Sadece villada bir tatil geçirmez, etraftaki tüm olanaklardan ve deniz sporlarından faydalanabilirsiniz. Otellerde bu olanakların olmamasının en büyük nedenlerinden bir tanesi de her şey dâhil, ultra her şey dâhil gibi seçeneklerden faydalanan insanların tatilde artık ekonomik olarak kendilerini frenlemesinden kaynaklıdır. Ancak villa tatili size alışılagelmiş olan uygulamaların dışına çıkma şansı sunuyor.

Villa Çeşitleri

Her bütçeye ve düşünce yapısına özel villalar bulmak çok kolay. Eğer dış gözlerden rahatsız iseniz ve sizi kimsenin görmesini istemiyorsanız muhafazakâr villaaradığınızdan daha fazlasını size sunuyor. Bahçesinde otururken, havuzda yüzerken kimse sizi göremez ve tamamen korunaklı bir durumda olursunuz. Bunun yanında size sunabileceğimiz diğer villa çeşitleri ise şu şekildedir.

·        Kapalı havuzlu villalar

·        Denize yakın villalar

·        Deniz manzaralı villalar

·        Ekonomik villalar

·        Lüks villalar

·        Balayı villası

Bu villaların en büyük özelliği müşterisinin rahatı için oldukça şık döşenmiş olması, bir evde bulunması gereken her türlü eşyaya sahip olmalarıdır. Balayı villaları ile eşinizle gözlerden uzak bir tatil geçirebilirsiniz. Dilerseniz kendi yemeğini yapabilir, dilerseniz de yakın olan restoranlardan yemeğini sipariş edebilir veya orada yiyebilirsiniz. Özgürlüğü dibine kadar yaşayacağınız bir ortamda tatil yapmak sizinde hakkınız değil mi? Daha fazlası için sitemizi ziyaret edebilir ve uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!