Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Tatilinizi Kiralik Villa ile Özelleştirin

Tatil, insanların tüm yıl boyunca hayalini kurdukları, para biriktirdikleri, işlerinde veya özellerinde olan sıkıntılı zamanlarda bu hayal ile gelse de bir gitsek düşüncesine kapıldıkları en özel anlardır. Tatil, yılda 1 veya 2 defa yapılır ve her şeyin yolunda gitmesi istenen en önemli anlardır. İnsanlar sürekli bu günü bekledikten sonra çoğu zaman ekstra bir arayışa düşerler. Büyük hayaller kurar ve gerçekleşmeyince çok üzülürler. Ancak kiralık villa ile birlikte bunların hiçbirisine gerek kalmıyor. Tatilde insanların canını sıkabilecek en temel şeyin yine insanlar olduğunu bildiğimiz için size insanlardan uzak sadece kendi seçtiğiniz kişiler ile harika bir zaman geçirme şansı sunuyoruz. Günümüzün en popüler tatil fırsatı arasında bulunan villa seçenekleri ile artık sizlerde aradığınızdan çok daha fazlasını bulacaksınız. Bir tatilde neyi hayal ettiyseniz elde edebileceğiniz ve size gösterilen her şeyin mevcut olduğunu gördüğünüz zaman gerçekten harika zamanlar geçireceksiniz. Beklentinizin boşa çıkmadığı bir tatil ile birlikte tüm yıl çalışıp didindiğinizi unutacak ve sessiz, sakin bir ortamda sevdikleriz ile geçirdiğiniz harika zamanlara odaklanacaksınız. Üstelik otellere göre çoğu zaman daha ucuz tatil olarak karşınıza çıkan bu uygulama hem maddi hemde manevi olarak size büyük avantajlar sağlıyor. Günümüzün en popüler seçenekleri arasında bulunan villa tatili birbirinden farklı konseptler ile sizleri bekliyor. Muhafazakâr villa seçeneği ile etrafta meraklı gözler olmadan bir tatil yapabilirsiniz. Villaların etrafı gerek doğal konumu, gerek ağaç dikimi, gerekse de branda ile çevrilmiş ve hiçbir şekilde komşuların rahatsız olduğunuz bakışları olmadan güzel bir tatil deneyimi yaşamanıza olanak tanınmıştır. Kıskanç bir eşe veya görüş itibari ile böyle bir villa hayal ediyorsanız sizlere özel açmış olduğumuz kategorimizden seçiminizi yapabilirsiniz. Elbette ki tek seçenek bu değildir. Yeni evlenen çiftleri de düşündük ve onlara hak ettikleri bir tatil yaşama fırsatı tanıyoruz. Her şeyin düşünüldüğü, eşinizle birlikte baş başa zamanlar geçirebileceğiniz balayı villası sizleri bekliyor. Düğünün yorgunluğunu atabileceğiniz, sessiz ve sakin olan villalarımızda zaman geçirmekten hoşlanacaksınız.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!