Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Turizme Yeni Bir Soluk

Villa turizmi artık ülkemizin birçok yerinde popüler olmaya başladı bile. İnsanların ihtiyaçlarını ve zevklerini bilen bir anlayışla inşa edilen bu yapılar, büyüleyici manzarasıyla ziyaretçilerini bekliyor. On binlerce aileyi ve arkadaş gruplarını misafir eden kiralık villa seçenekleri, rahat ve huzurlu bir tatilin adresi oluyor. Stresli geçen iş yaşamınızın ardından beş yıldızlı otel kalitesinde bir tatil yapmak, vücudunuzun yenilenmesini sağlayacaktır. Kapalı ve ısıtmalı havuzlu villaların da inşa edilmesi sayesinde artık kışında turizmin canlanma oranı artmıştır.

 Tatil demek sadece yüzmekten ibaret olmadığı için öğrenciler ve iş adamları projeleri için kendilerine huzurlu bir çalışma ortamı sağlamışlardır. 16 kişiye kadar konaklama hacmi bulunan kiralık villalar, kalabalık aileler için oldukça rahat bir tatil sunuyor. Büyük olduğu kadarda işlevsel olarak, her ailenin işlerini kolaylaştırıyor. Modern mutfak araçları ile istediğiniz yemekleri pişirebilir veya bahçenizde mangal partisi düzenleyebilirsiniz. Yapabileceklerinizin sınırı hayal gücünüzle belirli olan muhafazakar villalar da her detay özenle düşünülmüştür. Otopark, evcil havya ve çocuk oyun alanları, sinema salonu ve masa tenisi gibi alanlar, lüks tatil düşünenlere alternatif çözümler sunuyor.

Havuzlu ve Jakuzili Villalar 

Rahatlamak ve sağlık açısından oldukça faydaları olan jakuzi, villalarda yerini alıyor. Kişiye uygun kullanım için tasarlanmış bu dinlenme aracı, belli noktalardan suyu püskürterek masaj yapmaktadır. Basıncı farklı yerlerde ayarlayarak vücudunuzun zinde kalmasına yardımcı olur. Gün boyunca enerjinizi gezmek ve eğlenmek için harcadıktan sonra villanızdaki jakuzi ile ertesi güne kolaylıkla hazırlanabilirsiniz. Ayrıca havuzla beraber şezlong, şemsiye de beraberinde güneşlenmek için hazır bulunmaktadır.

 Düzenli olarak temizlenerek, berrak bir şekilde kalabilen havuzda yüzerek, gün batımını ve doğumunu sevdiklerinizle izleyebilirsiniz. Gözlerden uzak ve kimsenin sizi rahatsız etmeyeceği bu mekanlar, zamanın nasıl geçtiğini hissettirmeyecektir. Bunun yanında önemli tarihi eserlerimizin bulunduğu şehirler, kültürel bir geziyi sizlere sunuyor. Antik kentler, müzeler, mağaralar ve kanyonlarla bezeli harika beldeler, ufkunuzu açıyor. Antalya, Kaş ve Kalkan’da yer alan mükemmel balayı villaları ise yeni evleneceklere geniş yelpazeye sahip tatil fırsatı sağlıyor. Günübirlik paketlerin yanı sıra haftalık ve aylık paketlerle kuralları siz belirleyebiliyorsunuz. Web sitemiz üzerinden villaları inceleyerek konum ve özellik bilgilerini kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!